Διαβάστε το ζώδιο του συντρόφου σας και δράστε ανάλογα για να τα πάτε καλά!

Δημοσιεύθηκε 5 Μαΐου, 2021

Ανυπομονείτε να περάσετε λίγο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά φοβάστε μήπως αυτό σας δημιουργήσει άγχος; Εάν δεν τα πάτε πολύ καλά μαζί, αυτό μπορεί να καταλήξει να γίνει μια πολύ αγχωτική κατάσταση. Φυσικά, νοιάζεστε για το σύντροφό σας και θα θέλατε να είναι όλα τέλεια μεταξύ σας! Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αλλάξετε τον εαυτό σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μάθετε πώς να μπορέσετε να τον χειριστείτε καλύτερα, προς όφελος της σχέσης σας. Η αγάπη είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα και η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους, προκειμένου να τα πάτε καλά στη σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να τα πάτε καλά με έναν Κριό, θα πρέπει να συνηθίσετε να τον ακούτε να μιλάει μόνο για τον εαυτό του, εστιαζόμενοι στην εξυπνάδα, την τόλμη και τη δύναμή του. Αν είναι εκνευρισμένος, θα πρέπει να περιμένετε να ηρεμήσει για να μπορέσει να σας ακούσει. Στη συνέχεια, καθώς ο χρόνος περνάει, η ενέργειά του μειώνεται και θα εκτιμήσει την ανάγκη σας ότι ίσως χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Απολαύστε τον, παρακολουθήστε τον, θαυμάστε τον και επωφεληθείτε από την εκρηκτική του ενέργεια. Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσετε. Αν όμως του πάτε κόντρα, θα χρειαστεί να τα βάλετε μαζί του για τα καλά. Έτσι λοιπόν, μην τον περιφρονείτε, αλλά μην έχετε και ανταγωνιστική στάση. Θα σας πάει κόντρα και θα επιτεθεί, πριν το καταλάβετε. Απλά χαμογελάστε με τη στάση του, σαν να το διασκεδάζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλειδί για να τα πάτε καλά με έναν Ταύρο είναι να μην τον κατηγορείτε για τίποτα, μέχρι να πιστοποιήσετε το χαρακτήρα του και να μη μιλάτε απερίσκεπτα, χωρίς να σκεφτείτε από πριν αυτά που λέτε. Μη γίνεστε παρανοϊκοί και μην αρχίζετε να γκρινιάζετε για την αναισθησία του, η οποία είναι φαινομενική. Σίγουρα είναι ψυχικά ανθεκτικός, αλλά μην το πάρετε προσωπικά. Όταν ένας Ταύρος σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του, χωρίς να δείχνει ότι νοιάζεται για σας, θυμηθείτε ότι το κάνει σε όλους. Θα πρέπει να μην τον παίρνετε στα σοβαρά, αλλά ούτε και να εκλαμβάνετε προσωπικά αυτά που λέει. Απλά, να θυμάστε ότι είναι βασικά πολύ γλυκός και ευγενικός και θυμηθείτε την πρώτη φορά που τον συναντήσατε. Μη βασίζεστε τόσο στον τρόπο που ενεργεί τώρα, που έχετε γνωριστεί καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να τα πάτε καλά με ένα Δίδυμο φαίνεται εύκολο στην αρχή. Είναι χαρούμενος, ομιλητικός και γρήγορος στο να απαντήσει σε αυτό που μόλις είπατε. Είναι πολύ διασκεδαστικός την πρώτη φορά που θα τον συναντήσετε. Αλλά για να περάσατε καλά μαζί του, σε συνεχή βάση, θα πρέπει να δεχτείτε μια διάθεση που θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν που είδατε όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά. Μην παίρνετε ό, τι λέει τοις μετρητοίς και μην εκπλαγείτε αν δείτε μια προσωπικότητα εντελώς διαφορετική. Μόλις γίνετε φίλος του, τότε όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς του βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι εύκολο να τα πάτε καλά μαζί του, αν δεν είστε μαζί σε καθημερινή βάση, αλλά για να τον κρατήσετε κοντά σας θα πρέπει να δώσετε μεγάλο αγώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς να τα πάτε καλά μαζί του… Ρωτήστε τον για την οικογένειά του! Ρωτήστε τον για την επιχείρησή του! Να μην πείτε τίποτα αρνητικό για την οικογενειακή του ζωή ή να μην προσπαθήσετε να του εκμαιεύσετε οποιοδήποτε μυστικό. Εκφράστε το θαυμασμό σας για την οικογένεια του και τις προσπάθειες που κάνει στην επιχείρησή του. Αλλά δε θα πρέπει να φαίνεστε ανειλικρινείς, γιατί με την αυξημένη διαίσθηση που έχει, θα το καταλάβει. Μισεί τα τεχνάσματα, την ανειλικρίνεια και την επιβολή ελέγχου. Εάν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί του, η προσέγγισή σας θα πρέπει να είναι ανοικτή και να τον αντιμετωπίζετε με θαυμασμό και σεβασμό και ποτέ με επιπόλαιο τρόπο. Μην είστε αγενείς αλλά ειλικρινείς και να τον αγαπάτε γι’ αυτό που είναι. Πρέπει να αισθάνεται ότι έχετε καλές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι αρκετά εύκολο να τα πάτε καλά με το Λέοντα. Είναι πολύ δυναμικός και αρκεί μόνο να τον έχετε στο επίκεντρο της προσοχής σας και να τον θαυμάζετε και είναι σίγουρο ότι θα σας το ανταποδώσει με το παραπάνω. Θα θυμώσει μαζί σας, μόνο αν δεν του δίνετε σημασία και τον αγνοείτε ή δεν τον σέβεστε καθόλου, κοιτάζοντας μόνο να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες. Να είστε ξεκάθαροι και υπομονετικοί μαζί του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να τα πάτε καλά μαζί του. Να τον σέβεστε και θα είναι γενναιόδωρος μαζί σας, γιατί του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα γι’ αυτούς που αγαπάει. Θα πρέπει στην αρχή να τον αφήσετε να σας οδηγεί και να σας κατευθύνει και στην πορεία να τον σέβεστε και να τον κατευθύνετε εσείς, όποτε σας το ζητήσει. Όταν φαίνεται ότι είναι καλά, τότε είστε πολύ τυχεροί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να τα πάτε καλά με την Παρθένο, αφήστε την να σας δείξει την αγάπη της και να σας εξυπηρετήσει με τον τρόπο που θέλει. Μην την πιέζετε να δει τα πράγματα  διαφορετικά. Μην εκνευρίζεστε με την κριτική που σας ασκεί, η οποία μπορεί να  πυροδοτήσει ένταση μεταξύ σας. Αν θυμηθείτε ότι η κριτική έχει σκοπό να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει κατά κάποιο τρόπο, τότε είναι πολύ δύσκολο να θυμώσετε μαζί της. Αυτό δε σημαίνει ότι σας αντιπαθεί και θέλει να σας βλάψει, αλλά ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική της. Αν μια Παρθένος είναι σημαντική για σας, τότε θα πρέπει που και που να κάνετε αυτό που σας ζητάει και να συμπεριφέρεστε καλύτερα, σκεφτόμενοι ότι σκοπός της είναι να σας εξυπηρετήσει με την τελειότητά της. Απλά, προσπαθήστε να μην την απογοητεύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι εύκολο να τα πάτε καλά μαζί με ένα Ζυγό, σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Όσο πιο τυπική είναι η σχέση με ένα Ζυγό, τόσο πιο εύκολα θα σας συμπαθήσει. Είναι φιλικός και ευχάριστος και σκορπίζει το πιο ζεστό του χαμόγελο. Όταν όμως είστε μαζί του σε ερwτική σχέση και σε καθημερινή βάση, αυτό μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Μπορεί να είναι επαναστατικός, αλλά και αναποφάσιστος σε σχέση με την καθημερινή του ζωή. Έτσι, είναι σχετικά δύσκολο να αντιληφθείτε τι θα μπορούσε να τον ενοχλεί πραγματικά. Δεν του αρέσουν καθόλου οι συγκρούσεις και κλείνεται στον εαυτό του. Μερικές φορές προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Αυτό του προκαλεί κάποιες συναισθηματικές διαταραχές και μερικές φορές απόλυτη σύγχυση με εσωτερικές εκρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει ίσως τη χειρότερη φήμη στο ζωδιακό. Πολλοί θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να τα πάτε καλά μαζί του. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε ότι η φήμη αντιστρατεύεται αρκετές φορές την πραγματικότητα. Είναι πολύ συναισθηματικός και λίγο περίπλοκος και δύσκολος. Έχει ένταση σε ό, τι κι αν κάνει και ζει την κάθε στιγμή. Αν έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τoυ, θα σας βάλει την ετικέτα ως «κακός άνθρωπος». Για να τα πάτε καλά με ένα Σκορπιό, παίζει μεγάλο ρόλο το ποιός είναι. Με άλλα λόγια, δε θα καταφέρετε να κάνετε σχέση με ένα Σκορπιό, λέγοντας απλά: «Είναι Σκορπιός, θα είναι πολύ δύσκολο να τα πάω καλά μαζί του». Αφήστε τον να εκδηλωθεί πρώτος και να σας αποκαλυφθεί, μελετώντας και δίνοντας σημασία στα σημάδια που σας δείχνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σχετικά πολύ εύκολο να τα πάτε καλά με έναν Τοξότη. Ως άτομο είναι εξωστρεφής, με υψηλή ενεργητικότητα, αμερόληπτος και δίκαιος. Όταν σας προσβάλει, λέγοντας κάτι που δε σας αρέσει, απλά πρέπει να το αγνοήσετε. Θα μεταπηδήσει πολύ γρήγορα σε ένα νέο θέμα και θα ξεχάσετε τις λεκτικές γκάφες του. Το δύσκολο με αυτόν είναι ότι δεν είναι και τόσο αποτελεσματικός στο να καταλάβει τι είπε και γιατί προσέβαλε το άλλο άτομο. Απολαύστε την παρέα του Τοξότη. Δεν είναι δύσκολο να τα πάτε καλά μαζί του. Να είστε εγκεφαλικοί και φιλοσοφημένοι και θα τον δείτε να είναι συνέχεια κοντά σας. Να είστε διασκεδαστικοί, να τον βλέπετε, να τον ακούτε και να τον παρατηρείτε, καθώς είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής. Σίγουρα, δε θα σας κάνει να βαρεθείτε με τη συζήτηση που κάνετε μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προκειμένου να τα πάτε καλά με έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να καταλάβει ότι είστε ανώτερος άνθρωπος, έξυπνος και με καλή κοινωνική θέση. Τότε θα αρχίσει να ασχολείται μαζί σας. Αν τον αντιμετωπίσετε με την ίδια εξυπνάδα και φιλοδοξία που έχει, θα απολαύσετε τη συντροφιά του και θα σας βάλει στη ζωή του. Είναι αυτό που ζητά ο Αιγόκερως για να είναι μαζί σας. Για να τα πάτε καλά μαζί του, προσπαθήστε να δείτε τι σκέφτεται και στηρίξτε τον στην καριέρα του. Μην τον απορρίψετε ποτέ και τονίστε τα επιτεύγματά του. Μην παρασυρθείτε και νομίζετε ότι το σeξ μαζί του είναι μονότονο. Να είστε έτοιμοι να γελάτε και να απαντάτε με εξυπνάδα και ετοιμότητα. Στη συνέχεια, να είστε πρόθυμοι να αφήσετε πίσω σας τα παράπονα και τις συνεχείς διαμαρτυρίες, προκειμένου να μπορέσετε να τον κρατήσετε κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να τα πάτε καλά με έναν Υδροχόο, προσπαθήστε να μην του επιβληθείτε, ούτε να τον περιορίσετε, γιατί θα επαναστατήσει και θα σας φύγει. Όσο πιο απρόσωποι είστε μαζί του, τόσο πιο πολύ θα σας σέβεται. Η έμμεση προσέγγιση είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με τον Υδροχόο. Μην τον εκμεταλλεύεστε ή τον δυσφημείτε, δεν θα θέλετε σίγουρα να σας μειώσει. Φυσικά, αυτό που είναι προφανές είναι ότι θα πρέπει να τον κάνετε να αισθάνεται ότι είναι ο πιο σοφός, ότι έχει μεγάλο πνεύμα και ότι είναι πραγματικά διορατικός. Θέλει να είναι ο πιο έξυπνος και ο σοφότερος, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν κάνει κάτι και είναι εκτός ελέγχου, συνειδητοποιείστε ότι στο μυαλό του προσπαθεί να διορθώσει κάποιο πρόβλημα. Να έχετε χιούμορ και δεχτείτε τον όπως είναι. Δεν πρόκειται να του αλλάξετε το μυαλό του, ούτε τον τρόπο σκέψης του.

ΙΧΘΥΣ

Είναι συχνά πολύ εύκολο να τα πάτε καλά με έναν Ιχθύ, εφόσον δεν είναι καταθλιπτικός και εγωκεντρικός. Είναι πολύ διαισθητικός και καταλαβαίνει πολλά πράγματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, αλλά του είναι δύσκολο να τα εκφράσει. Ή θα σας συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας ή θα σας αντιπαθήσει, αλλά σπανίως θα σας το δείξει με ευθύ τρόπο. Αισθάνεται και καταλαβαίνει τα πάντα, οπότε είναι λίγο δύσκολο να του κρυφτείτε. Αλλά από τη στιγμή που θα σας συμπαθήσει, έχει οίκτο και αγάπη. Συχνά πηγαίνει σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα, αλλά αυτό το κάνει επειδή βαθιά μέσα του γνωρίζει ότι οι αντίθετες κατευθύνσεις καταλήγουν στο …ίδιο σημείο!

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram