Πώς θα κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά μόνο με το μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζουμερά χείλη είναι must στο χώρο του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερο αναζητούμε προϊόντα αλλά και τεχνικές που θα μας χαρίσουν εντυπωσιακά χείλη. Μπορεί κάποια στιγμή να σκεφτήκατε, πόσο θα θέλατε να έχετε τα μεγάλα χείλη μιας star που θαυμάζετε. Εκτός από εντυπωσιακά, τα υγιή χείλη αναδεικνύουν μοναδικά το χαμόγελο και τονίζουν την ομορφιά κάθε γυναίκας.

Το πρώτο λοιπόν απλό βήμα που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε το δικό σας scrub με υλικά από την κουζίνα σας. Πώς; Ανακατέψτε ζάχαρη με ελαιόλαδο και φτιάξτε το δικό σας σπιτικό lip scrub. Η πάστα θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος. Μετά την απολέπιση, το στόμα μοιάζει ελαφρώς πρησμένο και το φυσικό περίγραμμα αναδεικνύεται καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα χρειαστείτε;

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 δoxείο για αποθήκευση

To συγκεκριμένο scrub μπορείτε να το εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα για την περιποίηση των χειλιών και θα τα δείτε να μετατρέπονται σε πολύ μαλακά και ζουμερά. Βέβαια, εκτός από την παραπάνω συνταγή υπάρχουν και τα κατάλληλα προϊόντα με τα οποία αρκεί ένα πέρασμα για να δείτε τα χείλη σας να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του προσώπου σας. Τα συστατικά τους ενεργοποιούν την αιμάτωση της περιοχής με αποτέλεσμα ένα φυσικό φούσκωμα και έξτρα λάμψη!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram