Πως θα κάνεις το μαύρισμα σου να διαρκέσει περισσότερο;

Δημοσιεύθηκε 24 Μαΐου, 2020

Το καλοκαίρι, σημαίνει μαύρισμα, παγωτά, κοκτέιλ, βόλτες και διακοπές! Παρόλα αυτά, το πρόβλημα είναι ότι όσες ώρες και να κάτσουμε κάτω από τον ήλιο, αν για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, διακόψουμε τα μπάνια μας, το μαύρισμα υποχωρεί αισθητά. Επειδή ξέρω, ότι υπάρχουν κοπέλες και αγόρια εκεί έξω, που πραγματικά, "υποφέρουν" για να φτάσουν στο ιδανικό επίπεδο μαυρίσματος, θα σας δώσω μερικές συμβουλές, να το κρατήσετε περισσότερο, ακόμα και αν απέχετε από τη παραλία!

  • Για τους τρεις μήνες του καλοκαιριού ξέχνα το μπάνιο με πολύ ζεστό νερό

Παρόλο που και 'γω λατρεύω να μπαίνω στο μπάνιο μου και να το κάνω...σάουνα, χειμώνα καλοκαίρι, η αλήθεια είναι ότι το πολύ ζεστό νερό από τη φύση του αφυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει να ξεφλουδίζει. Οπότε, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι στη Χαλκίδα θα..."σκάει ο τζίτζικας" και κάνε μπάνιο με δροσερό νεράκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Μη...φοβάσαι την απολέπιση!

Με ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν, μπορείς να διατηρήσεις το μαύρισμα σου, διότι μαζί με τις κρέμες και τα λάδια που θα χρησιμοποιείς, ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου και διατηρείς τη σταρένια σου επιδερμίδα.

  • Η διατροφή είναι το παν!

Μια βιταμίνη που βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος είναι η Β-καροτίνη. Αυτή τη βιταμίνη την βρίσκουμε κυρίως στο καρότο και το σπανάκι. Οπότε να μην λείπουν από το διαιτολόγιό σου καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

  • Θα πεις το νερό...νεράκι.

Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, και από ότι έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, η ενυδάτωση στο μαύρισμα είναι το παν!

  • Πες "ΝΑΙ" στις ενυδατικές κρέμες

Να μην αφήνεις την επιδερμίδα σου "διψασμένη". Να βάζεις ενυδατική κρεμά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Extra tip από την ομάδα του OFF Magazine: Να πηγαίνεις για μπάνιο στη θάλασσα. Πιάνει αναμφίβολα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram