Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος στις 2/9 τα 12 ζώδια;

Δημοσιεύθηκε 31 Αυγούστου, 2020

Ο μήνας Σεπτέμβριος τόσο με την Πανσέληνο στις 2/9 όσο και με τη νέα Σελήνη στην πορεία στις 17/9, θα είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες.

Πάμε να το δούμε αναλυτικά :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα ψυχολογίας και υγείας. Σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ψυχής και του σώματος. Να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από σχέσεις και κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό, τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό δυναμώνει τις τάσεις φυγής σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα στόχων, τη συλλογική δουλειά, τις σχέσεις με φίλους. Σας καλεί να δείτε τι ρόλο παίζετε στις ζωές των άλλων. Πώς βάζετε τα όριά σας στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ακόμη αναφέρεται στους στόχους σας, τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα και τι θα μπορούσατε να επιτύχετε παρακάτω.

Δίδυμος

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι στα δυο, ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές.

Καρκίνος

Τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας για το μέλλον, την επαφή σας με ξένους και εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα ταξίδια επηρεάζει η Πανσέληνος και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση για τα παραπάνω. Ταυτόχρονα, δημιουργεί πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει ένα ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα τη σεξουαλικότητά σας, αλλά και τα οικονομικά, όπως ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, επενδύσεις. Και κάτι από τα παραπάνω φαίνεται να σας προκαλεί στρες.

Παρθένος

Απέναντι από το ζώδιό σας παίρνει θέση η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, το γάμο, τις συνεργασίες. Κάποιος σας δημιουργεί άγχος, μπορεί κι εσείς να διστάζετε να δεσμευτείτε ή μπορεί να βλέπετε με κάποια σύγχυση μια συνεργασία.

Ζυγός

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα δουλειάς, σχέσεις με υφισταμένους και προϊσταμένους, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ακόμη επηρεάζει τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Δημιουργεί περισσότερο άγχος στις επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή, τα θέματα του παιδιού ή των παιδιών σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, ο τρόπος που διασκεδάζετε, τα χόμπι και τα σπορ που σας δίνουν χαρά, τα φλερτ και οι γνωριμίες επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου.

Τοξότης

Ο άξονας καριέρας– οικογένειας, το σπίτι ως οίκημα, η ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειάς σας, αυτοί που συγκατοικούν μαζί σας, τα νέα ξεκινήματα επηρεάζονται από την Πανσέληνο και σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος, αλλά και κάποια σύγχυση, ειδικά αν υπεισέρχεται κι ένα οικονομικό θέμα που λειτουργεί σαν αγκάθι.

Αιγόκερως

Ο άξονας της γνώσης, της εκμάθησης, των σπουδών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων επηρεάζεται από την Πανσέληνο. Ταυτόχρονα επηρεάζονται οι στενές σας σχέσεις, ο γάμος ή ο ερωτικός σας δεσμός. Η σύγχυση θα είναι διάχυτη.

Υδροχόος

Ακόμη μια φορά τα οικονομικά σας, τα χρέη, οι οφειλές, θέματα οικονομικών που αφορούν σε ένα ακίνητο, ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, ο μισθός που παίρνετε ή που δεν ξέρετε αν θα συνεχίσετε να τον παίρνετε, τα οικονομικά της σχέσης ή της επιχείρησής σας επηρεάζονται από την Πανσέληνο δημιουργώντας στρες και σύγχυση.

Ιχθύς

Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας που επηρεάζει την εμφάνισή σας, την εικόνα σας προς τα έξω, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, τη συμπεριφορά σας, αλλά και τις σχέσεις σας, θα σας επηρεάσει περισσότερο στις 2/9 προκαλώντας σύγχυση, τάσεις φυγής και περισσότερο στρες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram