Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (16/6)

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουνίου, 2020

Κριός
Ξεκίνησε τη μέρα σου όσο πιο ενεργητικά μπορείς, χωρίς αυτό να σημαίνει επιθετικά βέβαια. Από το μεσημέρι και μετά περνάς σε άλλους ρυθμούς.

Ταύρος
Μια αίσθηση ματαιότητας μαζί με νεύρα μπορεί να υπάρχει το πρωί. Από το μεσημέρι κάπως καλύτερα, όμως απόφυγε την απροσεξία, από το σώμα μέχρι τα παντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μην χρονοτριβείς το πρωί κι ειδικά αν έχεις δουλειές τύπου με οργανισμούς, λογαριασμούς κοκ, ξεμπέρδευέ τις νωρίς.

Καρκίνος
Πάρε βαθιές αναπνοές και πιάσε αυτά που σου αρέσουν στην δουλειά και το σπίτι για να αποφύγεις να πιαστείς με συναδέρφους ή τον σύντροφό σου.

Λέων
Αν έχεις την πολυτέλεια να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου το πρωί, κάν' το, είτε για άσκηση, για διαλογισμό, για έναν καφέ. Θα βγει πιο ομαλά η μέρα σου μετά.

Παρθένος
Είσαι στην έσχατη υπερβολή σου το πρωί και γι’ αυτό είναι εύκολο να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου. Για τα σημαντικά περίμενε μετά το μεσημέρι καλύτερα.

Ζυγός
Πιάσε τις ομαδικές δραστηριότητες και ασχολίες το πρωί, γιατί από εκεί και πέρα είναι ευκολότερο να δουλέψεις καλά αν είσαι μόνος σου.

Σκορπιός
Αγγαρείες, άσκηση κι ότι άλλο ρουτινιάρικο καλύτερα το πρωί, ώστε να έχεις χρόνο και διάθεση να δεις και να ακούσεις τους άλλους.

Τοξότης
Δώσε σημασία στις ιδέες που έχει το πρωί και αξιοποίησε την καλή σου διάθεση με όποιον τρόπο θεωρείς καλύτερο. Άφησε το πρακτικό για μετά το μεσημέρι.

Αιγόκερως
Μην βιάζεσαι να ξεκινήσεις τη μέρα σου, αν μπορείς να κοιμηθείς λίγο παραπάνω κάν' το και προσπάθησε να μην τα πάρεις το πρωί. Μετά θα μπει και το χιούμορ στο παιχνίδι.

Υδροχόος
Εξωτερικές δουλειές, έναν περίπατο, τηλεφωνήματα, επαφές καλύτερα τις πρωινές ώρες και χωρίς ισχυρογνωμοσύνες. Μετά ρίξε ρυθμούς και διατήρησε την ειρήνη στο σπίτι.

Ιχθύες
Αν γίνεται να μην ξοδέψεις το πρωί, θα 'ναι καλό, επειδή οι επιλογές πιθανόν να 'ναι άκυρες. Από το μεσημέρι και μετά μπορείς ν' ακούσεις και μια δεύτερη γνώμη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram