Ποια ζώδια είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν μέσα στον Φεβρουάριο

Δημοσιεύθηκε 11 Φεβρουαρίου, 2024

Για κάποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι ο τυχερός τους μήνας στον έρωτα και αυτό γιατί η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ιχθύ, αναμένεται να αναθερμάνει τις σχέσεις, να τονώσει την ανάγκη για συντροφικότητα και να προσφέρει στιγμές γεμάτες με ρομαντισμό και έρωτα.

Ειδικά προς το τέλος του μήνα, στις 20/02 η Αφροδίτη περνά από τον Κριό και συμπορεύεται με τον Διά, πλανήτη της τύχης και της ευκαιρίας, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μια νέα γνωριμία ή ένα νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ερώτηση που μένει είναι μόνο μια, και δεν είναι άλλη, από τα ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την πορεία της Αφροδίτης και θα έχουν μεγάλες πιθανότητες για ένα νέο μεγάλο έρωτα ή να έρθουν ακόμη πιο κοντά με το αγαπημένο τους πρόσωπο;

Ζυγός
Το αστρολογικό σκηνικό δείχνει πως ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας σταθμός για την αισθηματική σου ζωή, Ζυγέ. Ως τις 5 του μήνα, ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα ή μία ερωτική ανανέωση προβλέπονται για σένα που έχεις γεννηθεί τέλη Σεπτέμβρη, ενώ στην πορεία του μήνα, ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη σχέσεων, δέσμευση, συντροφικότητα ή ακόμα και την προοπτική ενός γάμου. Η πορεία του Κρόνου από τον Υδροχόο σε βοηθά να συγκροτήσεις πιο ώριμα και υπεύθυνα τις σχέσεις σου αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που έχεις. Πιο τυχερές στιγμές αναμένονται από τις 20 Φεβρουαρίου και έπειτα.

Τοξότης
Ανήκεις στα τυχερά ζώδια για τον έρωτα όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά και σε γενικές γραμμές ολόκληρο το 2023. Ωστόσο αυτός ο μήνας, αναμένεται να σου δώσει απολαυστικές στιγμές και πάθος. Στο ξεκίνημα του μήνα δεν λείπουν οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, τα χαρούμενα νέα, το φλερτ, και η ερωτική διάθεση. Περισσότερη τύχη θα έχεις από τις 20 του μήνα όπου θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, όπου μαζί με τον Δία σου προσφέρουν νέες προοπτικές και μεγάλο ενθουσιασμό στα ερωτικά.

Κριός
Είσαι ο πρωταγωνιστής του Φεβρουαρίου και αυτό γιατί έχεις τον Δια στο ζώδιο σου, να σου φέρει τύχη και πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας. Βασική σου ανάγκη είναι να πας μπροστά, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να ανανεώσεις την ζωή σου και φυσικά τα αισθηματικά σου. Με την εύνοια του Δία σου παρουσιάζονται ευκαιρίες στα αισθηματικά σου που σε κάνουν να ξεφεύγεις από την αδράνεια ή ακόμα και από την ρουτίνα. Οι εξελίξεις του Φεβρουαρίου είναι ταχύτατες, τόσο γιατί και εσύ ο ίδιος είσαι παραπάνω δραστήριος, κυνηγάς αυτό που ποθείς, όσο και γιατί σου δίνονται ευκαιρίες για να κατακτήσεις αυτό που έχεις βάλει στόχο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram