Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (22/7)

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2020

Κριός
Μη διστάσεις να μοιραστείς οτιδήποτε ευφάνταστο περνάει από το μυαλό σου γιατί μπορεί σ' αυτό να βρίσκονται λύσεις για τη δουλειά.

Ταύρος
Κάποια θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής φύσεως ξανανοίγουν στο σπίτι, όμως δεν θα επωφεληθούν από ξεροκεφαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μπαίνεις σε έξτρα κοινωνική φάση κι ενώ απολαμβάνεις γνωριμίες και συναναστροφές δεόντως, ίσως συναισθηματικά κι ερωτικά να το παρακάνεις στο πολύ ή στο τίποτα.

Καρκίνος
Με κάτι έξτρα οικονομικά μπορείς να «βοηθήσεις» πρακτικά ζητήματα που επιβαρύνουν τη σχέση ή τις συνεργασίες σου, όμως δεν μπορείς να αλλάξεις τη βασική τους ποιότητα.

Λέων
Σου είναι πιο εύκολο και απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα στα ερωτικά, τη διασκέδαση, τα παιδιά σου. Λογικό ότι κάποια πρακτικά πηγαίνουν πίσω.

Παρθένος
Αρκετή κούραση, ακόμη και κάνοντας ωραία πράγματα, που σκιάζει κάπως τα καλά στα ερωτικά σου, δημιουργικά και σε σχέση με τα παιδιά σου.

Ζυγός
Εξασφάλισε χρόνο για τους φίλους ή τα χόμπι σου, αλλά φρόντισε να συνεννοηθείς σωστά κι έγκαιρα για να είστε όλοι εντάξει.

Σκορπιός
Καλή η αυτοπεποίθηση στην καριέρα και στον γάμο σου, όμως όχι αν την χρησιμοποιείς για να αναβάλλεις βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν.

Τοξότης
Υπαίθρια βόλτα ή κάτι που να σου δόση τροφή για σκέψη, κάτι διαφορετικό. Κατά προτίμηση χωρίς να καταξοδευτείς.

Αιγόκερως
Να 'σαι προσεκτικός με τη συντήρηση ερωτικών μπλεξιμάτων μόνο και μόνο για να υπάρχει κάτι ή για επιβεβαίωση.

Υδροχόος
Βρίσκεις ωραία καθημερινά πράγματα στη σχέση και τις συνεργασίες σου, απλώς μην παραχαλαρώνεις επειδή παρασκηνιακά παίζονται κι άλλα ζητήματα.

Ιχθύες
Χωρίς να γράψεις τελείως τα της δουλειάς, δες μήπως μπορείς να εστιάσεις λίγο περισσότερο σε σένα σήμερα, σωματικά και ψυχολογικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram