Ποια θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Gntm;

Δημοσιεύθηκε 12 Μαΐου, 2020

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη σχέση της με το Star και αν πρόκειται να την ξαναδούμε σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του GNTM.

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model, κάτι που επιβεβαιώνει η ίδια έμμεσα με μια αλλαγή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο, ενώ ανέφερε μέχρι πρότινος στις πληροφορίες του προφίλ της πως είναι κριτής του GNTM, πλέον το έχει αφαιρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο του GNTM και γίνονται κουβέντες για το ποια θα πάρει τη θέση της. Ένα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα είναι η Δούκισα Νομικού γιατί θέλουν από το Star να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, υπάρχει και μία πλευρά που λέει να επενδύσουν σε καινούριο όνομα. Σε αυτή την περίπτωση παίζει δυνατά η Ροζάνα Γεωργίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram