Ποια παίκτρια του My Style Rocks γίνεται παρουσιάστρια;

Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου, 2020

Παίκτρια του My Style Rocks γίνεται παρουσιάστρια και μας αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι αλλά και που θα την δούμε! Η πρεμιέρα πλησιάζει σύντομα.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή που συμμετείχε μάλιστα στον φετινό κύκλο του “My style rocks” και κατάφερε να κερδίσει αρκετά ανάμεικτα σχόλια. Η 29χρονη Κύπρια ασχολείται γενικά με τη δημοσιογραφία και μάλιστα την είχαμε δει στο παρελθόν στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την στιγμή λοιπόν που δεν συνέχισε στο ριάλιτι μόδας, η ίδια επέλεξε να γυρίσει πίσω στην άλλη της αγάπη και να γίνει παρουσιάστρια σε δελτίο ειδήσεων.

Η Τζώρτζια Παναγή επέστρεψε στην Κύπρο, αφού εκεί μένει, και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram, πρόκειται να εργαστεί σε τοπικό κανάλι της Λεμεσού ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
tzortzia panagi deltio

Η μόδα ήταν πάντα στη ζωή της 29χρονης Τζώρτζιας Παναγή, αφού η δουλειά της στην τηλεόραση μπορεί άνετα να συνδυαστεί με αυτή. Πριν 11 χρόνια, ωστόσο, η Τζώρτζια Παναγή ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram