Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να γίνεται μάθημα στα πανεπιστήμια»

Δημοσιεύθηκε 20 Νοεμβρίου, 2020

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τη νύχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Style Me Up αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρώην συνεργάτιδα του, Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση να απέχει φέτος από την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν την έχω δει από τη στιγμή που αποχώρηση γιατί, καλά κάνει, έχει φύγει να χαρεί και αυτή τη ζωή της. Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλά έκανε και έκανε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, πρέπει να ζήσει λίγο την οικογένεια και τα παιδιά της γιατί, εσύ που κάνεις τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόσο προσωπική ζωή» πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://youtu.be/35QNJOp-GiU

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram