Το πλέκτο που θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2020

Κάθε σεζόν, τα ρούχα που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των it girls στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας τα έχουμε δει μήνες πριν στα catwalks. Ετσι, με μια παρατηρητική ματιά στις συλλογές των κορυφαίων οίκων μόδας μπορούμε να αντλήσουμε όλη την πληροφορία που διαμορφώνει τις street style εμφανίσεις.

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για χειμερινές εμφανίσεις, αλλά η κατάλληλη στιγμή να μάθουμε ποιες στιλιστικές ιδέες βρίσκονται στον πυρήνα των συλλογών των high street brands για την σεζόν που έρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα πλεκτό που έκανε θραύση στα 90s, επανεμφανίστηκε στις επιδείξεις των Dior, Prada και Lacoste για το Φθινόπωρο του 2020.
Το αμάνικο πουλόβερ αναμένεται να ζήσει ένδοξες στιγμές τη νέα σεζόν και ήδη το βλέπουμε σε εμφανίσεις επιδραστικών γυναικών της μόδα

Τα ρούχα κάνουν κύκλους μέσα στο χρόνο και εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο όταν έχουν κάτι νέο να πουν -ακόμα κι αν αυτό δεν μας βρίσκει σύμφωνες.

Ενα αμάνικο πουλόβερ που μπορεί να μας θυμίζει χρόνια εφηβικά, γίνεται το απόλυτο sophisticated κομμάτι για τα office look και συνδυάζεται με ένα πουκάμισο με ιδιαίτερα μανίκια ή με ένα τοπ με διαφάνειες ή ακόμα και με ένα μάξι φόρεμα.

Σίγουρα, το φετινό φθινόπωρο θα το δούμε να φοριέται με απρόσμενους τρόπους από τις fashionistas και να αλλάζει χαρακτήρα κάθε φορά που συνδυάζεται με ένα διαφορετικό κομμάτι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram