Η θηλυκή φούστα που κάνει το ντύσιμο να δείχνει πιο elegant

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουνίου, 2020

Επειδή οι πιθανότητες να υπάρχει μόνο μία φούστα στην γκαρνταρόμπα σας είναι από μικρές έως ελάχιστες, ας εστιάσουμε στα στιλ.

Υπάρχουν άφθονες εκδοχές της φούστας, εκεί έξω, αρκετές για να δοκιμάσεις, να καταλήξεις στο προσωπικό σου στιλ, στα προσωπικά σου αγαπημένα -και να προσθέσεις και μερικές εναλλακτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τζιν μέχρι tiered και από pencil μέχρι ρομαντικές full skirts, οι επιλογές είναι πολλές, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη εκδοχή η οποία αξίζει πράγματι να εκπροσωπείται σε κάθε ντουλάπα.

Και αυτή είναι η slip skirt, δηλαδή η σατέν μίντι φούστα.

Οι slip skirts επέστρεψαν από τα 90s πριν μερικά χρόνια και έκτοτε δεν έφυγαν ποτέ.

Σίγουρα, νέα στιλ και νέες τάσεις έχουν εμφανιστεί (και επανεμφανιστεί) από τότε, αλλά η σατέν φούστα παραμένει in γιατί δίνει στην εμφάνιση μια έξτρα δόση κομψότητας ώστε να είναι κατάλληλη για πρωί και για βράδυ.

https://www.instagram.com/p/Bwrkuibg7g8/?utm_source=ig_embed

Το σατέν γλιστρά πάνω στα πόδια και χαϊδεύει τις γάμπες στο περπάτημα, προσθέτοντας θηλυκότητα και κίνηση στο look -στοιχεία που μπορείτε να ενισχύσετε ή να «κατεβάσετε» συνδυάζοντάς την με sneakers και T-shirt ή με ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram