Τα πιο όμορφα πασχαλινά αυγά από φυσικά προϊόντα! (video)

Δημοσιεύθηκε 22 Απριλίου, 2021

Το Πάσχα πλησιάζει. Αυτό και τα αγαπημένα έθιμα που το συνοδεύουν. Ένα από αυτά είναι και τα πασχαλινά αυγά, τα οποία "τσουγκρίζουμε" κάθε Ανάσταση και μετά! Παρόλα αυτά, σίγουρα θα έχεις ακούσει κάποιον από το τραπέζι να παραπονιέται ότι...θα τσουγκρίσει μεν δε θα φάει δε. Η πιο συχνή αιτία, που κάποιος θα...στερηθεί το αυγουλάκι του, είναι είτε επειδή γενικά δεν τρώει αυγά, είτε επειδή...σιχαίνεται τα χημικά των βαφών, που πολλές φορές αφήνουν τα σημάδια τους, πάνω στο ασπράδι.

Οι γιαγιάδες μας παλιότερα δεν είχαν τέτοια προβλήματα. Κατάφερναν και έβαφαν τα αυγά τους, χωρίς αυτές τις χημικές μπογιές. Από ότι έχω καταλάβει, σιγά σιγά και οι νέες νοικοκυρές, καταφεύγουν ξανά στις...φυσικές λύσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσύ, μπορεί από καιρό να σκεφτόσουν, να μην ξανά χρησιμοποιήσεις, βαφές του εμπορίου, αλλά να μην έτυχε, να μάθεις και τον τρόπο να βάψεις τα αυγά σου...εναλλακτικά.

Θα μοιραστώ λοιπόν μαζί σας, αυτές τις φυσικές λύσεις, για να κάνουμε Πάσχα με...υγεία!

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram