Η πιο απλή άσκηση για να φαίνεσαι full γυμνασμένος

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2024

Όπως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα το ίδιο ισχύει και για το σώμα του Chris Hemsworth στο Extraction. Για την ακρίβεια, παρότι ο ηθοποιός έχει ήδη την σωματοδομή, έπρεπε να περάσει σε πρόγραμμα εντατικής προπόνησης ώστε να καταφέρει. Και προφανώς το θέλεις και εσύ.

Ενδεχομένως λοιπόν να ήθελες να χτυπηθείς στο γυμναστήριο για να αποκτήσεις το physique του ηθοποιού, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε αυτά θα ανοίξουν. Έτσι δεν είναι; Και ο stunt double του ηθοποιού, Bobby Holland Hanton, αναγκάστηκε να ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα με τον ηθοποιό προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου. «Προσπαθούσα πολύ με την προπόνηση για να καταφέρω να φτάσω στην σωματοδομή του» αναφέρει ο Hanton και περιγράφει το μυστικό που κατάφερε να διατηρήσει και τους δύο για τον ρόλο. «Για τις ανάγκες του Extraction είχαμε ένα στάνταρ πρόγραμμα που έπρεπε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και όταν ήμασταν στα σπίτια μας. Κάναμε 20 push ups και 20 squats κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί στις 8.00 μέχρι το απόγευμα στις 18.00. Αυτά είναι σύνολο 200 για το καθένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο αριθμός να σου φαίνεται υπερβολικός αλλά ο στόχος των Hemsworth και Hanton ήταν η διατήρηση του σώματος σε υψηλή επίπεδα καύσης λίπους. «Σε κάποια φάση δεν αντέχαμε και κάναμε τα push ups με τα γόνατα. Δεν έχει καμία σημασία. 20 κάθε ώρα, δεν το αφήσαμε καθόλου».

Και με μία ματιά στη σειρά, μπορείς να πεις ότι η άσκηση απέδωσε. Και μάλιστα με το παραπάνω.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram