Πέτρος Ιακωβίδης: «Έχουν γράψει ψέματα για εμένα»

Δημοσιεύθηκε 24 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και άνοιξε την καρδιά του κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία μέχρι σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους γονείς του αλλά και σε όσα γράφονται κατά καιρούς σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο.

Αρχικά, ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε: «Ξεκίνησα να τραγουδάω από 13 ετών, οπότε από πολύ μικρός έκανα γιορτές μέσα σε μαγαζιά. Πάντα μου άρεσε που τραγουδούσα κι έβγαινε ο κόσμος να διασκεδάσει. Δεν μου λείπει κάτι, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι θα έβγαινα εγώ έξω να διασκεδάσω, ενώ τώρα τραγουδάω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο Πέτρος Ιακωβίδης συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω πως αν ένας καλλιτέχνης βγει και πει «ναι, έχω κοπέλα» θα χάσει κάτι ή θα αλλάξει κάτι στην δουλειά του. Δεν μου αρέσει όταν βγάζεις τα προσωπικά σου προς τα έξω. Έχω παρατηρήσει πως σε μια συνέντευξη θα ασχοληθούν το 70% με τα προσωπικά κάποιου.

Εγώ θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου. Σε μια σχέση δεν είσαι μόνος, μπορεί η κοπέλα να μην θέλει να γνωρίζουν ποια είναι, δεν διάλεξε να είναι αναγνωρίσιμη. Έχουν γράψει ψέματα για μένα. Με την Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε οικογένεια και μας είχαν βγάλει πως είμαστε ζευγάρι».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram