Παρασκευή Κερασιώτη: “Hταν πάντα ντρoπαλή αλλά έβαλε στόχο το modelling”

Δημοσιεύθηκε 19 Οκτωβρίου, 2020

H Παρασκευή Κερασιώτη, με την τσιγγάνικη ομορφιά της, κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις στο GNTM. Όπως σου έχει αποκαλύψει το TLife, η 19χρονη έχει άλλες τρεις κούκλες αδελφές, με τις οποίες έχουν μία ιδιαίτερα στενή σχέση. Διάβασε εδώ

Η Μαρία, η μεγαλύτερη αδελφή της Παρασκευής, η οποία ασχολείται με τον στίβο, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, για τη συμμετοχή της 19χρονης στο reality μόδας και για τα συναισθήματα της οικογένειας Κερασιώτη, όταν την παρακολουθούν στο διαγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Εγώ είμαι 21 ετών, η Ελένη είναι 20, η Παρασκευή είναι 19 και η μικρότερη αδελφή μας είναι 16 ετών. Η Παρασκευούλα είναι το πιο συνεσταλμένο παιδί της οικογένειας. Όταν εμείς βγάζαμε φωτογραφίες εκείνη ήταν πάντα εκτός, δεν ήθελε και τόσο. Γι’ αυτό δεν έχουμε και πολλές φωτογραφίες μαζί. Τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Έβλεπε Shopping Star και GNTM και το είχε βάλει στόχο να γίνει μοντέλο”, ανέφερε η Μαρία Κερασιώτη.

Όταν η Μαρία ρωτήθηκε για τη γυμνή φωτογράφηση και αν φοβήθηκε μήπως η Παρασκευή διστάσει να την κάνει, απάντησε: “Εγώ ήμουν πάρα πολύ σίγουρη και το είχαμε συζητήσει, πριν μπει ακόμα στο παιχνίδι. Όταν έκανε την αίτηση, μου έδειξε την ερώτηση για τη γυμνή φωτογράφιση και με ρώτησε “τι να απαντήσω εδώ;” και της είπα “φυσικά και θα το κάνεις”. Πολλοί περίμεναν ότι δεν θα το έκανε αλλά τους διέψευσε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους σαν οικογένεια”!

Η Μαρία μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για την αδελφή της: “Η Παρασκευούλα είναι αυτό που βλέπετε. Κάνει φιλίες αλλά σπάνια, είναι πάντα με το δίκιο και δεν μπορεί τη διπροσωπία. Δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα στο διαγωνισμό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες.

Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες, έτσι μας έχουνε μάθει οι γονείς μας. Κάθε φορά, σε κάθε επεισόδιο που την παρακολουθούμε, συγκινούμαστε όλοι! Η Παρασκευή μου δίνει μεγάλη δύναμη με αυτό που κάνει. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι αδελφή μου και έκανε αυτό το βήμα!

Όσο για το αν η ίδια θα ήθελε να ασχοληθεί με το modeling, η Μαρία ήταν κατηγορηματική: “Εγώ θέλω ό,τι έχει σχέση με τον αθλητισμό, δεν πιστεύω ότι κάνω για το GNTM”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram