«Παρά Πέντε» : Η παρέα του ποζάρει ξανά μετά από 16 χρόνια

Δημοσιεύθηκε 27 Μαρτίου, 2021

Με την αγαπημένη παρέα του «Παρά Πέντε» συνδέθηκε η εκπομπή του «Πάμε Δανάη!» και μια από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας ήταν φυσικά αν θα υπάρξει τηλεοπτική επανένωση!

«Δεν νομίζω ότι θα δούμε καινούργιο επεισόδιο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη, παραπέμποντας στον Γιώργο Καπουτζίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το 2005 ξεκινήσαμε, πριν 16 χρόνια. Χαίρομαι πολύ τώρα που βρισκόμαστε, είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε η καραντίνα μετά. Ήταν μια καταστροφική συνάντηση», είπε από την πλευρά του αστειευόμενος ο Αργύρης Αγγέλου.

«Το έχω δει το “Παρά Πέντε” τώρα που ξαναπαίζεται. Το καταλαβαίνω και από το Instagram ότι ξαναπαίζεται. Μεγαλώνει μια καινούργια γενιά τώρα η σειρά και αυτό είναι υπέροχο. Είχε ποιότητα και το χιούμορ του είναι διαχρονικό. Είναι φοβερό γιατί πέρασαν 16 χρόνια και συναντώ τώρα παιδιά στο δρόμο που βλέπουν για πρώτη φορά το “Παρά Πέντε”», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Θα ήθελα να ξαναγραφτεί ένα επεισόδιο», είπε ο Γιώργος Μαρίνος, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Αγγελική Λάμπρη.

«Είχα πει στον Γιώργο Καπουτζίδη όταν τελείωσε το “Παρά Πέντε” να κάναμε μια ωραία ταινία», ανέφερε από την πλευρά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram