Παιδικός Σταθμός «Τα Χελιδονάκια»: Θα τον λατρέψουν και τα δικά σας παιδιά

Δημοσιεύθηκε 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Σε ένα χώρο φτιαγμένο με πολλή αγάπη για τα παιδιά ο Παιδικός Σταθμός «Τα Χελιδονάκια» παρέχει στους μικρούς μας φίλους παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μαθαίνοντας τα σημαντικές αξίες όπως καλοσύνη, χαμόγελο και χαρά.

Το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τους με φωτεινές και γεμάτες χρώματα αίθουσες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και υγιεινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι μικρές αλλά και σημαντικές στιγμές που θα περάσουν τα παιδιά σας εκεί, θα τα γεμίσουν χαρά, γνώση, πνεύμα συνεργασίας, έμπνευση και επιθυμία για μια όμορφη και δημιουργική ζωή... Μαζί θα γελάσουν, θα παίξουν, θα γυμναστούν, θα μάθουν!


Με άψογο επαγγελματισμό φροντίζουν καθημερινά για την υγιή και ολόπλευρη ανάπτυξή των παιδιών σας. Στόχος τους να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες αλλά και να μάθουν να συμβιώνουν και να συνεργάζονται αρμονικά.


Είναι στη διάθεσή σας για τη φροντίδα του δικού σας παιδιού για να είναι το πρώτο του σχολείο, η πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής του!

Διεύθυνση : Δελαγραμμάτικα & Οσίου Δαυίδ, Χαλκιδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-87017

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram