Ουζερί Καπετάνιος : Οι θησαυροί της θάλασσας στο πιάτο σας

Δημοσιεύθηκε 22 Μαΐου, 2021

Το ουζερί Καπετάνιος από το 1967 μέχρι και σήμερα προσφέρει σε όλους εμάς αυτό που ονομάζουμε θησαυρούς της θάλασσας! Με πολλή αγάπη, μεράκι και φυσικά, φρέσκα προϊόντα θεωρείται μια εξαίσια επιλογή για καλό φαγητό!


Εδώ και χρόνια φημίζεται για τους ιδιαίτερους θαλασσινούς μεζέδες του όπως γαρίδες, μύδια, γυαλιστερές, ψητό χταποδάκι, λαχταριστά ορεκτικά, σαγανάκι, ζυμαρικά με θαλασσινά και υπέροχες σαλάτες, στους οποίους δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Εκεί, θα αντικρίσεις καλοστρωμένα τραπέζια, χαμογελαστό και ευγενικό προσωπικό. Στο φιλικό, αυτό, και προσεγμένο περιβάλλον του ό,τι βρεις και απολαύσεις είναι μόνο φρέσκο. Είναι μόνο ποιοτικό, είναι λαχταριστό! Από τη θάλασσα στο πιάτο σου.Μαζί με όλα αυτά προσέθεσε λίγο ούζο ή τσίπουρο στο ποτήρι σου. Είναι εξαιρετικά καλό και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από την πολύ μεγάλη ποικιλία που διαθέτει. Κάπως έτσι, η φρεσκάδα της θάλασσας κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα αλλά και στο μενού.


Με τη μυρωδιά & τη θέα της θάλασσας για συντροφιά, ο Καπετάνιος και αυτό το καλοκαίρι θα πρωτοπορεί στις προτιμήσεις μας.

Διεύθυνση : Παραλία Νέας Λαμψάκου

Facebook page: Ouzeri Kapetanios-Ουζερί Καπετάνιος

Instagram page:ouzeri_kapetanios

Τηλέφωνο : 22210-28191

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram