Το νέο μενού του Xenia είναι ό,τι πιο νόστιμο δοκιμάσαμε τελευταία.

Δημοσιεύθηκε 17 Οκτωβρίου, 2020

Το Xenia bar cafe το είχαμε αγαπήσει εξαρχής για πολλές από τις υπηρεσίες του. Υπέροχος καφές και γλυκά, σνακ και κοκτέιλ μεγάλης ποικιλίας και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια μοναδική πανοραμική θέα της πόλης.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να γίνουν ακόμη καλύτερα αφού πλέον το Xenia urban food cocktail cafe πρόσθεσε στο νέο του μενού φαγητό υψηλής γαστρονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το μενού περιλαμβάνει προτάσεις ιδιαίτερες, γευστικές, επιλεγμένες με αυστηρότατα κριτήρια, ενώ οι εξειδικευμένοι chef του δουλεύουν συνεχώς για να μας προσφέρουν πάντα το καλύτερο.


Κάπως έτσι το μενού τους εκτοξεύθηκε σε άλλο επίπεδο τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση. Στα extra συν έρχονται να προστεθούν οι προσιτές τιμές του που θα σε ικανοποιήσουν εξίσου πολύ.


Αυτά τα πεντανόστιμα και λαχταριστά πιάτα σε βάζουν στο πειρασμό να τα δοκιμάσεις όλα. Αν είσαι λάτρης του καλού φαγητού θα τα αγαπήσεις από την πρώτη μπουκιά όπως, ακριβώς, κάναμε κι εμείς.

📍Φρούριο Χαλκίδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-24616

Facebook page :Xenia urban food cocktail coffee

Instagram page :Xenia_urban_food_cocktails_coffee

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram