Τα likes και τα dislikes του φετινού καλοκαιριού στην Εύβοια!

Δημοσιεύθηκε 31 Αυγούστου, 2020

Το καλοκαίρι επίσημα σήμερα τελειώνει. Θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να γράφει ώρες για το πως ακριβώς πέρασε αυτό το καλοκαίρι, τι περιείχε, πως το βίωσε αλλά αυτό -για την ώρα- δε γίνεται!

Έτσι, εδώ, η ομάδα του Off Magazine συγκέντρωσε μερικά από τα likes και τα dislikes του φετινού καλοκαιριού στο πανέμορφο νησί μας, την Εύβοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκινήσουμε.

Θα ξεκινήσουμε από τα dislikes για να κλείσει αυτό το άρθρο όμορφα!

Dislike στον φόβο και τον τρόμο που έχει σπείρει η πανδημία.


Ο COVID 19 εισήλθε στη ζωή μας και, δυστυχώς, μας έβγαλε εντελώς εκτός από τα μέχρι τώρα δεδομένα μας. Άνθρωποι αγχωμένοι, τρομοκρατημένοι, επιφυλακτικοί. Ένα μεγάλο dislike από εμάς.

Dislike στη μάσκα που έγινε καθημερινό μας αξεσουάρ.


Έτσι όπως εισέβαλε η πανδημία, στις ζωές μας έτσι απρόσμενα εισέβαλε και για την προστασία όλων η χρήση μάσκας. Καθιερώθηκε σε όλους τους κλειστούς χώρους, σε όλα τα καταστήματα, και φυσικά σε όλα τα ΜΜΜ. Αυτό το αξεσουάρ ώρες ώρες καταντάει ανυπόφορο!

•  Dislike που δε διοργανώθηκαν πανηγύρια!


Όλα να τα αντέξουμε παιδιά! Αλλά ούτε πανηγύρια; Καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι γίνεται; Ακόμη θυμόμαστε το περσινό στη Δροσιά Χαλκίδας και το περιμέναμε πως και πως...

Dislike (και ίσως το μεγαλύτερο) στις τραγικές πλημμύρες που έπληξαν τις περιοχές Πολιτικά-Ψαχνά


Αποτρόπαιο συμβάν οι πλημύρες που βίωσε η Εύβοια λίγες ημέρες πριν. Ο κόσμος έζησε εικόνες βιβλικής καταστροφής, έχασαν τις περιουσίες τους και η ζωή τους ανετράπη εντελώς!
Ναι, αυτό είναι ολωσδιόλου dislike!

Ας πάμε όμως και στα like του καλοκαιριού!

Like στις υπέροχες παραλίες μας

Για άλλη μια φορά οι παραλιάρες μας στην Εύβοια κέρδισαν τις καρδιές όλων των επισκεπτών και ήταν πρώτη στις προτιμήσεις τους.  Α, ρε Εύβοια με τα ωραία σου!

Like που η Εύβοια δεν συμπεριλήφθηκε  στις περιοχές των αυστηρών μέτρων


Παρά τα αυστηρά μέτρα της πανδημίας, τα καταστήματά μας παρέμειναν ανοιχτά και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα! Τουλάχιστον τη γλιτώσαμε... και τουλάχιστον διασκεδάσαμε λίγο παραπάνω! Ένα like από εμάς το αξίζει!

Like στα υπέροχα, της περιοχής μαγαζιά, για φαγητό - καφέ - κοκτέιλ


Αυτό το καλοκαίρι οι επιχειρηματίες έδωσαν τον καλύτερο σου εαυτό για να είναι το αποτέλεσμα αυτό που θα τους δικαιώσει! Μπορεί οι περιορισμοί να ήταν πολλοί, αλλά φάγαμε, ήπιαμε και διασκεδάσαμε υπέροχα!

Like στην παραλία της Εύβοιας που πρωταγωνίστησε στο φετινό σποτ για τον Τουρισμό.


Το μήνυμα για τον Τουρισμό που θέλησε να περάσει φέτος η Ελλάδα ήταν ιδιαίτερο και προσεγμένο. Με φόντο τη Μεγάλη Αμμο, κοντά στο Μαρμάρι, η Νότια Εύβοια πρωταγωνίστησε στο σποτ για τον Τουρισμό και κάλεσε όλους να ζήσουν τη φιλοσοφία του ελληνικού καλοκαιριού!

Σίγουρα κι εσείς θα έχετε βρει άλλα πολλά like και dislike που σας έκαναν εντύπωση. Εμείς γράψαμε μερικά μόνο από αυτά.  Μπορείτε, πάντα, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας μαζί μας!

Το καλοκαίρι έφυγε, αλλά τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη! Stay positive...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram