Μηνύσεις σε Bachelor και Alpha για σκηνοθετημένα περιστατικά

Δημοσιεύθηκε 27 Οκτωβρίου, 2020

Νομικά προβλήματα για το Bachelor και τον Alpha θα φέρει το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής. Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο με μερικές παίκτριες να πηγαίνουν για για ιππασία κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν τα άλογά τους αφηνίασαν, πέταξαν κάτω την παίκτρια και το ένα εξ’ αυτών κλώτσησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο.
Το σκηνικό ήταν βασισμένο σε σενάριο, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στο «The Bachelor» άλλων χωρών, όπως φυσικά και τα περισσότερα γεγονότα στο παιχνίδι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετά για την εταιρεία με τα άλογα που συνεργάστηκε με την παραγωγή του παιχνιδιού που ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά για να προστατεύσει το κύρος της. Αναλυτικά η δημοσίευση της εταιρείας στο Facebook:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετηθήκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντας τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram