Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor

Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου, 2021

Η Άννα Μαρία Βέλλη συμμετέχει στον τέταρτο κύκλο του Survivor και κλέβει τις εντυπώσεις

Ωστόσο, πίσω την Ελλάδα την περιμένει ο αγαπημένος, καθώς η ίδια είναι ερωτευμένη. Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί σχέση με Αρκάδιο Σβολάκη. Δεν πρόκειται για κάποιον νέο έρωτα, αλλά για έναν άντρα με τον οποίον πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν, αναφέρει το ΟΚ!.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της. Ο αγαπημένος της, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Το 2014, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Μετά από 6 χρόνια και μετά από τον χωρισμό της με τον Άρη Μακρή, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε, σύμφωνα με το ΟΚ!, να επιστρέψει στην αγκαλιά του παιδικού της έρωτα, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram