Μία μάσκα στα μέτρα σας!

Δημοσιεύθηκε 28 Νοεμβρίου, 2020

Τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να μακραίνουν επικίνδυνα, η ρίζα δύσκολα καλύπτεται πια και η ανάγκη σας για ανανέωση είναι επιτακτική; Αφιερώστε 20 ή και παραπάνω λεπτά στον εαυτό σας και η κουπ σας θα πάρει ξανά ζωντάνια.

Ταλαιπωρημένα/ξηρά μαλλιά, μία κατηγορία στην οποία κατατάσσονται πολλές Ελληνίδες. Οι άκρες είναι φθαρμένες και συχνά φριζάρουν εξαιτίας των τεχνικών εργασιών που υποβάλλονται σχεδόν κάθε 3 μήνες. Έχετε ανάγκη από μία πλούσια μάσκα επανόρθωσης με τεχνολογία που δρα από την επιφάνεια μέχρι τον πυρήνα της τρίχας των αφυδατωμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λεπτά/εύθραυστα μαλλιά: Χρειάζεστε μία λεπτόρρευστη μάσκα με ευεργετικά συστατικά, όπως με βιοτίνη, αργινίνη και βιταμίνη Β5, χωρίς σιλικόνη. Μία τέτοια σύνθεση ενισχύσει τα αδύναμα μαλλιά και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας κατά 71%, μετά από μόνο μια χρήση.

Σγουρά μαλλιά: Στόχος για εσάς είναι η διατήρηση της ελαστικότητας. Ενεργά συστατικά θα σας βοηθήσουν να απαλύνετε την τρίχα, να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα. Επίσης, οι μάσκες για σγουρά μαλλιά «κλειδώνουν» την υγρασία και έτσι το χρώμα των μαλλιών σας θα αναδειχθεί καλύτερα.

Βαμμένα μαλλιά: Το χρώμα στα μαλλιά, όταν αυτά είναι βαμμένα, οξειδώνεται και χάνει τη λάμψη και τη στιλπνότητα. Στην αγορά θα βρείτε μάσκες εμπλουτισμένες με χρωστικές που παρατείνουν τη διάρκεια του χρώματος ανάμεσα στις βαφές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram