Το viral trick του TikTok για να μην «πέσουν» ποτέ ξανά οι μπούκλες στα μαλλιά σου

Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουαρίου, 2024

Αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά, σίγουρα θα έχεις κάνει κούρεμα με layers, ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του όγκου. Το μόνιμο πρόβλημά σου, ωστόσο, είναι οι μπούκλες που κάνεις και ποτέ μα ποτέ δεν «κάθονται» στη θέση τους.

Τι κι αν εσύ στέκεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου, ψεκάζεσαι με σπρέι θερμοπροστασίας, πιάνεις τούφα-τούφα ευλαβικά για να δημιουργήσεις τις τέλειες μπούκλες; Τελικά, μέχρι να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου, τα ίσια μαλλιά σου έχουν επανέλθει και οι μπούκλες έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Ψυχραιμία! Ευτυχώς, υπάρχει το TikTok που έχει… τη λύση για όλα. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, κυκλοφορεί ένα hack στην πλατφόρμα που υπόσχεται να αφήσει ανέγγιχτες τις μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά και θέλεις να κάνεις μπούκλες χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, τοποθετώντας αριστερά και δεξιά στους ώμους σου την κάθε τούφα. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστείς ένα σπρέι θερμοπροστασίας για να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα σου από τη θερμότητα κι ένα οποιοδήποτε ψαλίδι μαλλιών.

https://www.tiktok.com/@mariaaiellohair/video/7065029478946229550?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.queen.gr%2F&referer_video_id=7065029478946229550&refer=embed

Στη συνέχεια, στρίβεις την κάθε τούφα και έτσι όπως είναι την τυλίγεις μέσα στο ψαλίδι μαλλιών περιμένοντας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν οι μπούκλες. Μετέπειτα, με τα δάχτυλά σου «ανοίγεις» τις μπούκλες, ψεκάζεις με λακ και είσαι πανέτοιμη!

Το σπρέι θερμοπροστασίας μην ξεχάσεις
Κάθε φορά που χρησιμοποιείς ένα εργαλείο θερμότητας – είτε αυτό είναι πρέσα, είτε ψαλίδι μαλλιών- θα πρέπει να έχεις ψεκάσει πρωτίστως τα μαλλιά σου με σπρέι θερμοπροστασίας. Βλέπεις, η υψηλή θερμοκρασία των hairstyling tools μπορούν να αφυδατώσουν την τρίχα σου και, μάλιστα, αν κάνεις συχνή χρήση, να οδηγήσουν στο σπάσιμο και την ψαλίδα. Σίγουρα αυτό δεν το θέλεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram