Μάθε πώς θα τα τονίσεις σωστά τα ίσια φρύδια σου

Δημοσιεύθηκε 9 Φεβρουαρίου, 2024

Τα φρύδια είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο πάνω στο πρόσωπό σου. Είναι αυτά που είτε θα τονίσουν όμορφα το βλέμμα σου και θα δημιουργήσουν ένα σωστό κάδρο στο πρόσωπο, είτε που θα… σε  κάνουν να δείχνεις πολύ περίεργη.

Αν δεν σου έχει συμβεί να έχεις κάνει μικρά λαθάκια στην αφαίρεση τριχών ή να έχεις πάει σε μία brow expert, που δεν σε ικανοποίησε με το αποτέλεσμα όσο θα ήθελες, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει «αντιαισθητικό φρύδι». Και είσαι και τυχερή! Οι αλήθειες να λέγονται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν, ωστόσο, μόλις σου συνέβη αυτό που σου εξιστόρησα παραπάνω, ή απλά έχεις αχνά, αραιά και ίσια φρύδια και θέλεις να τα τονίσεις, υπάρχει τρόπος να το κάνεις και μόνη σου! Ας γίνει μια διευκρίνιση πρώτα, όμως!

Ίσια και αραιά φρύδια είναι εκείνα που δεν κάνουν κάποια καμπύλη, σχηματίζουν μια ευθεία και παράλληλα οι τριχούλες είναι αραιές. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία γυναικών και έχεις αυτά τα φρύδια, υπάρχουν tricks που θα σε σώσουν.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Λίγα και απλά! Αρχικά, θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα μολύβι για τα φρύδια, το οποίο να διαθέτει και βουρτσάκι. Με το βουρτσάκι, λοιπόν, θα χτενίσεις τα φρύδια σου με φορά προς τα πάνω για ένα πιο… fluffy (aka παχύ) αποτέλεσμα. Έπειτα, θα συνεχίσεις με το μολύβι ξεκινώντας να βάφεις τα φρύδια σου από την ευθεία της μύτης σου και πέρα.

peripoihsh frydiwn

Βάζεις, δηλαδή, κάθετα το μολύβι στη μύτη σου, παρατηρείς σε ποιο σημείο αγγίζει το φρύδι και από εκεί ακριβώς ξεκινάς να βάφεις. Χρωματίζεις το φρύδι με ανοδική φορά μέχρι τη μέση του και από εκεί μέχρι το τέλος ακολουθείς τη γραμμή του φρυδιού. Για περισσότερη  ένταση, μπορείς να περάσεις πάνω από τα φρύδια σου μια σκιά φρυδιών με ένα πλούσιο πινελάκι.

Αν, μάλιστα, θέλεις να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ φρυδιών, μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις με ένα brow set! Δηλαδή με ένα gel που απλώνεται με βουρτσάκι στα φρύδια και τους δίνει σχήμα, ενώ την ίδια στιγμή προσθέτει λάμψη και στυλ! Εύκολο δεν είναι; Πάτα το play στο παρακάτω βίντεο για να δεις αναλυτικά όλα τα βήματα και… καλή επιτυχία!

https://youtu.be/e5NNTRitNWU

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram