Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Mist Club.

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουνίου, 2020

Πριν λίγες μέρες σας ανακοινώσαμε με χαρά την επανέναρξη του αγαπημένου club της πόλης μας Mist οσονούπω!

Ένα club που πολλές καλοκαιρινές νύχτες μας κράτησε συντροφιά και διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας. Τα νέα λοιπόν είναι φρέσκα και σας τα ανακοινώνουμε αποκλειστικά, εδώ στο Off Magazine!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι απόψεις που ακούγονται είναι διάφορες και είναι λογικό δεδομένου του ότι δεν είχε καταστεί σαφές στα χεριού ποίου περνάει η διεύθυνση του εν λόγω club.

Εμείς είμαστε εδώ, να διαλευκάνουνε και να λύσουμε την όποια απορία! Η διεύθυνση, λοιπόν, του Mist έχει περάσει καθ ολοκλήρου στα χέρια του Άκη Σαρηγιάννη, του γνωστού επιχειρηματία της πόλης που τη χειμερινή σεζόν ήταν ιδιοκτήτης επίσης του club Code!

Έτσι, έχοντας πλήρη γνώση της νυχτερινής διασκέδασης και έχοντας μεγάλη όρεξη & θέληση για νέα πράγματα και νέες όμορφες στιγμές, πλέον, έχει στην κατοχή του και το Mist!

Μιας και η συνταγή είναι γνωστή για αυτόν το μόνο που έχουμε είναι να πούμε καλή αρχή, να ανυπομονούμε να ξεκινήσουν και να δούμε και πρακτικά το «πάντρεμα» της χειμερινής και καλοκαιρινής διασκέδασης στην όμορφη πόλη μας!


Έρχονται υπέροχα πράγματα, να είστε έτοιμοι και γεμάτοι όρεξη!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram