Μαρίνα Σάττι: Επιβεβαίωσε τις φήμες για τον τίτλο του τραγουδιού στη Eurovision;

Δημοσιεύθηκε 22 Φεβρουαρίου, 2024

Επιβεβαίωσε τις φήμες για τον τίτλο του τραγουδιού στη Eurovision;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και χθες, η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα για τη χορογραφία, μαζί με τους τρεις χορευτές που θα την πλαισιώσουν.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά την πρώτη πρόβα, οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την καλλιτέχνιδα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη και επιβεβαίωσε την παρουσία των τριών σέξι χορευτών στο πλευρό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το “αν θα φέρει εξάρες στα ζάρια”, σαφή αναφορά στον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σουηδία τον Μάιο, η Μαρίνα Σάττι χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τις φήμες που θέλουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, να έχει τον τίτλο “Ζάρι“.

Όσο για το ποιο είναι το γούρι της, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα της, τους οποίους και εμπιστεύεστε, ενώ δήλωσε πως η εμφάνισή της επί σκηνής όπως και το ρούχο που θα επιλέξει, θα είναι εντυπωσιακά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram