Χαλκίδα : Η Μεγαλύτερη Σοκολάτα εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού!

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2024

«ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ» στον Δήμο Χαλκιδέων, για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και ανήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αγάπης και συμπερίληψης για όλα τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγαλύτερη σοκολάτα θα ξεκινήσει να δημιουργείται σε όλο το μήκος της παραλίας Χαλκίδας, από τις 09:30 το πρωί, μέσα από βιωματικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και τα ίδια τα παιδιά να εξασκούν δεξιότητες και να ανακαλύπτουν δημιουργικούς τρόπους ανάπτυξης, μέσω της αφής, της όσφρησης και της γεύσης.

Παράλληλα, φέρνουν τα παιδιά, που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού, σε επαφή με τη μουσική και τον τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, ενθαρρύνοντας μια ομαδική και διασκεδαστική διαδικασία έκφρασης.

Έτσι, μπορούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και της μεγαλύτερης σοκολάτας και με αγάπη και στήριξη στα αυτιστικά άτομα και στις οικογένειές τους, να φωνάξουμε δυνατά «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ».

Μέγας Χορηγός : ΙΟΝIMG 6049

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram