«Μάχη» : Δίπλα μας όλη τη Σαρακοστή με υπέροχες, νηστίσιμες προτάσεις

Δημοσιεύθηκε 21 Μαρτίου, 2021

Έχουμε μιλήσει πολλές αρκετές φορές στο παρελθόν για το μαγειρείο η «Μάχη». Ανήκει στην κορυφή των προτιμήσεων μας κι αυτό γιατί όταν σκεφτόμαστε καλό φαγητό ο νους μας πάει αμέσως εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καθαριότητα, τα φρέσκα υλικά, ο παραδοσιακός και αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος αλλά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση είναι μερικοί, μόνο, λόγοι που όταν η όρεξη μας ζητήσει μαγειρευτό ξέρουμε ότι θα απευθυνθούμε εκεί.


Για όλη, λοιπόν, την περίοδο της Σαρακοστής η Μάχη είναι κοντά μας. Κοντά μας με κλασικές επιλογές όπως σουπιές με σπανάκι, μελιτζάνες ιμάμ, γεμιστά, ρεβυθόρυζο και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Ρωτήστε απλώς και θα σας ενημερώσουν για όλα τα νηστίσιμα πιάτα που περιλαμβάνει. Την 25η Μαρτίου, μάλιστα, μας ετοιμάζει λαχταριστό μπακαλιάρο σκορδαλιά όπως κάθε χρόνο! 


Παράλληλα, συνεχίζει να διαθέτει και όλες τις υπόλοιπες καθιερωμένες επιλογές που μας αρέσει να απολαμβάνουμε. Αυτές που έχουμε συνηθίσει και προτιμούμε καθημερινά. Από κανένα πιάτο, ασφαλώς, δε λείπει η ποιότητα ή η άριστη γεύση.


Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα με Σάββατο από τις 11.00-18.00 για παραλαβή take away και με το delivery να είναι στη διάθεσή σας από τις 12.00-17.00.

Θα το βρείτε : Σαλονικίου 11, Χαλκίδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22210-79030 6944293156

Επισκεφθείτε : maxh.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram