Λύγισε η Ελένη Χατζίδου - «Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατηθώ»

Δημοσιεύθηκε 13 Νοεμβρίου, 2023

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star με τη συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας του Δημήτρη, ενός από τους διαγωνιζόμενους στο Fame Story, η οποία αποκάλυψε πως έχασε τον ένα της γιο και στη συνέχεια έμπλεξε με τις ουσίες.

H Ελένη με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατηθώ με όλα αυτά που βλέπω κάθε φορά. Αλήθεια σου λέω… τέλος πάντων, δεν θέλω να το συζητήσω άλλο» με τον Ετεοκλή Παύλου να την αγκαλιάζει και να της λέει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καρδούλα μου, μη στεναχωριέσαι. Να σου πω κάτι; Εγώ τη συγκίνηση τη θεωρώ μεγάλη αρετή και το κοινωνικό πρόβλημα γενικότερα στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν εκφραζόμαστε». Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι περήφανος για σένα που νιώθεις και μιλάς. Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα όμως».

Και είπε η Ελένη Χατζίδου: «Αυτή η γυναίκα δίνει μαθήματα ζωής για όλα αυτά που περνάμε καθημερινά. Το ότι καθόμαστε και αναλωνόμαστε σε χαζομάρες, σε σαχλαμάρες. Ποιος μάλωσε, τι έκανε, γιατί το είπε, σενάρια… αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής, αυτά είναι τα πραγματικά ζόρια της ζωής».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram