Το λάθος που κάνουμε όταν φτιάχνουμε σάντουιτς

Δημοσιεύθηκε 17 Φεβρουαρίου, 2024

Ας πούμε ότι μόλις δημιουργήσατε ένα τεράστιο σάντουιτς, το οποίο έχετε γεμίσει με τόσα πολλά υλικά, που οι φέτες του ψωμιού, δεν μπορούν να τα συγκρατήσουν κι αυτά αρχίζουν να πέφτουν από όλες τις πλευρές.

Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε να κάνετε την πρώτη δαγκωνιά, το μισό μπέικον πέφτει μαζί με τρεις φέτες ντομάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού δεν καταφέρνετε να διορθώσετε το «χάος» που έχετε δημιουργήσει, σταματάτε και προσπαθείτε απλώς να το απολαύσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Πλέον όμως, δεν χρειάζεται να παλεύετε για να φάτε με ησυχία το σάντουιτς σας και χωρίς απώλειες.

Ένας καλοφαγάς, μοιράστηκε ένα τρικ σε φόρουμ του Reddit, εξηγώντας πώς καταφέρνει να κρατά όλα τα υλικά μέσα στο σάντουιτς χωρίς να πέσουν. Μάλιστα, το τρικ αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στα μπέργκερ.

Ο ανώνυμος χρήστης του Reddit, συμβουλεύει λοιπόν «να τυλίγετε ένα κομμάτι μαρούλι γύρω από τη μία πλευρά του σάντουιτς / μπέργκερ σας για να αποφύγετε να πέφτουν τα υλικά από την άλλη πλευρά».

Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία, με ένα σάντουιτς και ένα μπέργκερ, στα οποία έχει εφαρμόσει το κόλπο του. Μπορείτε να δείτε ότι το περιεχόμενο τους, το μπέικον, το μαρούλι και η ντομάτα, στην πραγματικότητα συγκρατούνται στη θέση τους με ένα μεγάλο φύλλο μαρουλιού.

IMG 3806
kolpo sandwich

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε γέμιση, αρκεί να έχετε ένα φυλλώδες φαγώσιμο για να τα συγκρατήσει όλα μαζί.

Ορισμένοι χρήστες επαίνεσαν την έξυπνη ιδέα, με ένα άτομο να λέει: «Αυτό είναι ακριβώς το είδος συμβουλών για το οποίο μπαίνω εδώ», με έναν άλλο να προσθέτει «Επιτέλους, να μερικές καλές συμβουλές».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram