Λάκης Γαβαλάς : Αποχωρεί από το My Style Rocks

Δημοσιεύθηκε 6 Αυγούστου, 2020

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το My Style Rocks μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να αποχωρήσει από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες με τον αντικαταστάτη του.

Ο Λάκη Γαβαλά φαίνεται πως δεν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στο My Style Rocks.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιαστής, πρόκειται να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του καθώς θα λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».
Το πρόγραμμά του, δύσκολα θα συμβαδίσει με τα γυρίσματα του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ και έτσι, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αβέβαιη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει.

Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου.

Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram