Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από τη «Φωλιά των ΚουΚου»

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου», που παρουσίαζε επί επτά συνεχόμενα έτη με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Σήμερα δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα γιατί ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα. Η διαφορά ήταν ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου αντί να τρέχω και μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά την εκπομπή. Οπότε κατάλαβα την ημέρα λίγο καλύτερα αλλά ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” τα γυρίσματα που αρχίζουν τον Ιούνιο. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη. Είναι ένα τεράστιο project, μια σπουδαία δουλειά και θεωρούν όλοι όσοι συμμετέχουμε. Με έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, με ένα θίασο εξαιρετικών ανθρώπων και ένα όνειρο της Μιμής που το παλεύει επτά χρόνια.

Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα.

Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός και έχω τελειώσει», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram