Κώστας Δόξας: Αποχωρεί από το Y.F.S.F!

Δημοσιεύθηκε 5 Μαρτίου, 2021

Αποχωρεί από το YFSF, ο Κώστας Δόξας για προσωπικούς όπως αναφέρει λόγους. Η απόφαση αυτή του τραγουδιστή έγινε μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση, σύμφωνα με τις οποίες κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Διάβασε εδώ την ανακοίνωση που έκανε το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής

Διάβασε την ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για τον λόγο που αποχωρεί από το show του Ant1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.
Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει”

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram