Κοσμήματα που φοριούνται από Δευτέρα μέχρι Κυριακή

Δημοσιεύθηκε 19 Μαΐου, 2021

Το προσωπικό κόσμημα έχει πάντα ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό αφού κρύβει στοιχεία του χαρακτήρα του ατόμου που το φοράει.

Φορώντας ένα κολιέ όνομα κάνεις αισθητή την παρουσία σου, δηλώνοντας την ταυτότητά σου, χωρίς λόγια. Αυτή η τάση έχει αγαπηθεί πολύ, ακόμη και από διασημότητες και ηθοποιούς που υιοθέτησαν το κολιέ όνομα στα καθημερινά τους κοσμήματα. Ένα ξεχωριστό κόσμημα που συνδυάζει το ρετρό με το μοντέρνο στυλ, είναι γεμάτο συναίσθημα και έχει να πει τη δική του προσωπική ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε καθημερινά κοσμήματα είναι σίγουρα, οι κρίκοι. Τα διαχρονικά αυτά σκουλαρίκια έχουν τους περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και είναι ένα must κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Ίσως, η διαχρονικότητά τους να οφείλεται στο γεγονός ότι πηγαίνουν σε όλες τις γυναίκες!!!

Οι κρίκοι δεν έχουν ηλικία, δεν γνωρίζουν περιορισμούς στο μήκος ή το χρώμα των μαλλιών, οι κρίκοι είναι το κόσμημα «μπαλαντέρ» που δε θα σε απογοητεύσει. Διάλεξε μόνο μέγεθος, χρώμα, σχέδιο, πάχος και συνδύασέ τους με όποια εμφάνιση θέλεις, καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα με το στυλ και το γούστο σου.

Κρίκοι μικροί που αγκαλιάζουν το λοβό του αυτιού, κρίκοι μεσαίοι πιο συντηρητικοί και κομψοί, κρίκοι μεγάλης διαμέτρου που αγγίζουν τους ώμους για πιο τολμηρές και sexy εμφανίσεις. Επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για σένα, επιλέγοντας το μέγεθος της προσοχής που θέλεις να τραβήξεις στο πρόσωπό σου.

Καθένα από τα ζώδια έχει συνδεθεί με μια σειρά από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είτε σε αντιπροσωπεύουν είτε όχι, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι παιχνιδιάρικο να φοράς στο λαιμό σου ένα κολιέ με το σήμα του ζωδιακού σου κύκλου. Είναι τόσο προσωπικό και …αμετάβλητο!!! αφού συνδέεται με την ημερομηνία γέννησής σου που κάνει την επιλογή ενός κολιέ με ζώδιο απόλυτα διαχρονική.

85efd6bc7a51fec7566794cff1dc89f1

Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι το κολιέ με ζώδιο είναι η τέλεια επιλογή εάν σου αρέσουν τα minimal κοσμήματα αφού είναι κομψό, διακριτικό και φοριέται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα κολιέ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλές και αγαπητό. Φόρεσε ένα κολιέ με το ζώδιο σου και δε θα θέλεις να το αποχωριστείς αφού σίγουρα, θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου.

Τόνισε καθημερινά τη μοναδικότητά σου με ένα ιδιαίτερο και συμβολικό κόσμημα που συνδυάζει στυλ και προσωπικότητα.

Το μονόπετρο είναι το πιο σημαντικό δαχτυλίδι για μια γυναίκα. Είναι ένα δαχτυλίδι σύμβολο αφού κουβαλάει όλες τις αναμνήσεις και τη συγκίνηση από την πρόταση γάμου του αγαπημένου της. Είναι ένα συναισθηματικό κομμάτι που έχει κυρίαρχη θέση στη συλλογή των καθημερινών κοσμημάτων της, φοριέται όλη μέρα, συνήθως στο ίδιο δάχτυλο με τη βέρα, συνδυάζεται με τα πάντα, δεν το αποχωρίζεται ποτέ και είναι για μια ζωή.

DA278 1 2 800x800 1

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να είσαι παντρεμένη για να φορέσεις ένα μονόπετρο. Ανακάλυψε μονόπετρα από ασήμι 925 με εντυπωσιακές πέτρες που θα σου κλέψουν την καρδιά. Απογείωσε καθημερινά τη θηλυκότητά σου, φορώντας ένα μονόπετρο ή …ΤΟ μονόπετρό σου!!! μόνο του ή σε συνδυασμό με δαχτυλίδια σειρέ, μισόβερα ή ολόβερα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram