Η πρώτη boutique LANCEL στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Δημοσιεύθηκε 29 Οκτωβρίου, 2020

Το όνομα LANCEL είναι συνυφασμένο με τις κομψές, πολυτελείς δερμάτινες τσάντες που εκφράζουν τη γαλλική φινέτσα και την υψηλή αισθητική. Oι μυθικές τσάντες και τα αξεσουάρ LANCEL φιλοξενούνται στον 1ο όροφο του Golden Hall. Σε ένα κατάστημα γεμάτο χρώμα, ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση, τα εμβληματικά best selling μοντέλα φέρνουν στην Αθήνα αέρα Παρισιού, κατευθείαν από το ιστορικό Opera Store. Όλες οι αγαπημένες συλλογές είναι εδώ: Ninon, Premier Flirt, Elsa, Charlie.

Όλα ξεκίνησαν στο Παρίσι του 1876, την εποχή της Belle Époque, όταν οι οραματιστές Angele και Alphonse Lancel ίδρυσαν τον οίκο LANCEL. Από τότε, μέχρι σήμερα, ο οίκος συνεχίζει να εκφράζει τη γαλλική κομψότητα και το απόλυτο savoir-faire, μέσα από τις εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες του και τον αισθησιασμό της χρωματικής του παλέτας. Από τη θρυλική Εlsa, τον ορισμό της Bucket Bag, μέχρι την Umbrella Bag, και από την Kangourou μέχρι τη Charlie, οι πολυτελείς τσάντες LANCEL κατακτούν τον κόσμο της μόδας και τις καρδιές των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαλύψτε τον μυθικό κόσμο LANCEL στο Golden Hall, και συγκεκριμένα, στην πρώτη boutique, παγκοσμίως, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το νέο concept του οίκου!

Lancel Βoutique : Golden Ηall, 1ος όροφος, τηλ: 210 6858664

Instagram : lancelgreece_boutique

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram