Κόνι Μεταξά: Το απίστευτο ξέσπασμά της με κλάματα και φωνές

Δημοσιεύθηκε 9 Μαΐου, 2021

Μάρτυρες ενός απίστευτου ξεσπάσματός της με φωνές και κλάματα έγιναν όσοι είδαν το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά!

Η γνωστή influencer, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζόζας Μεταξά και νικήτρια του πρώτου J2US στο βίντεο εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένη να φωνάζει και να κλαίει. Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο προέτρεπε τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν να καταναλώνουν τις «κακές τροφές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι από τους followers της όμως το παρεξήγησαν και μάλιστα κάποιοι προέτρεψαν κάποιους άλλους χρήστες να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Κάτι που έκανε έξαλλη την Κόνι Μεταξά η οποία επανήλθε με νέο βίντεο στο οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της. Κλαίγοντας και φωνάζοντας, η Κόνι είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram