«Κλείδωσε» : 7 Σεπτεμβρίου η επιστροφή στα θρανία

Δημοσιεύθηκε 19 Αυγούστου, 2020

Στις 7 Σεπτεμβρίου και με όλα τα μέτρα προστασίας θα ανοίξουν τα σχολεία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο OPEN TV και σημείωσε πως τα σχολεία θα ανοίξουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία έστω κι αν συνεχίζει να υπάρχει ο κορωνοϊός στη χώρα μας. Πάντως, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, επεξεργάζεται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το καθεστώς λειτουργίας των σχολείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ακόμη οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, το ένα σενάριο μιλά για εκ περιτροπής μαθήματα για όσες τάξεις έχουν πάνω από 15 μαθητές ενώ έχει αρχίσει να προτείνεται από μερίδα λοιμωξιολόγων η χρήση μάσκας για μαθητές άνω των 10 ετών ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού. Το δεύτερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα όπως και τον Μάιο και τον Ιούνιο, με λιγότερα από 15 παιδιά στην τάξη και εκ περιτροπής.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram