Βρήκαμε τους έρωτες της Κάτιας Ταραμπάνκο και ο ένας είναι Χαλκιδέος.

Δημοσιεύθηκε 4 Φεβρουαρίου, 2021

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα και όχι άδικα. Την πρωτογνωρίσαμε στο GNTM και μας εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά όσο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Ανάμεσα σε όλα όσα απασχόλησαν το ευρύ κοινό ήταν και οι έρωτες της ζωής της και ιδιαίτερα ο πρώτος, που πέρα από καταπληκτικό παιδί είναι και Χαλκιδέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χαλβατζή. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα με τον οποίο είχε δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, συζητήθηκε αρκετά κυρίως αφού  χώρισαν με το που βγήκε από το reality μόδας.

Όσον αφορά τώρα το λόγο του χωρισμού τους , ο Γιάννης Χαλβατζής αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι το ζευγάρι είχε χωρίσει και λίγο πριν η Κάτια μπει στο παιχνίδι είχαν επικοινωνήσει και είχαν την τυπική εβδομαδιαία επικοινωνία ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Ο δεύτερος μεγάλος της έρωτας ήταν ο συγγραφέας Γιώργο Λάγιος. Εμφανίστηκαν μαζί ως ζευγάρι στην εκπομπή The 2night show, αλλά λόγω του ταξιδιού στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις  της Κάτιας έκανε το ζευγάρι να βάλει γρήγορο τέλος στη σύντομη σχέση του.

Τρίτος και τυχερός είναι ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Χωρινός με τον οποίο η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες. Είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing και για την ώρα διατηρούν μια άψογη σχέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram