Τα κέρινα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν απομακρύνθηκαν από αυτά της βασιλικής οικογένειας

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2021

Το Μουσείο Mαντάμ Τισό απομάκρυνε τα κέρινα ομοιώματα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από αυτά της βασιλικής οικογένειας.

Αρχικά, ήταν τοποθετημένα στο μπαλκόνι του Παλατιού, δίπλα σε αυτά της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Φίλιππου, του Κάρολου, του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όμως η διεύθυνση του μουσείου θεώρησε σωστό να τα μετακινήσει, έπειτα από την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθέτησε, λοιπόν, τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν στην πτέρυγα «Awards Party Zone», όπου βρίσκονται οι celebrities. Δίπλα τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Νικόλ Κίντμαν κ.α. Προχώρησαν επίσης σε μία ακόμα αλλαγή, στην ενδυμασία της Μέγκαν Μαρκλ. Ενώ το φόρεμα που φορούσε αρχικά ήταν πράσινο, αντικαταστάθηκε με ένα μπλε, που είχε φορέσει σε εκδήλωση στο Mansion House του Λονδίνου το 2020.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του μουσείου: «Ο Χάρι και η Μέγκαν άλλαξαν ζώνες. Το Madame Tussauds London μετακίνησε τα ομοιώματα στη νέα ζώνη για να αντικατοπτρίσει την μετακόμισή τους από το Frogmore στο Hollywood».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram