Η Βίκυ Καγιά έκανε τα μαλλιά της με το απόλυτο καστανό του χειμώνα

Δημοσιεύθηκε 16 Ιανουαρίου, 2024
Η Βίκυ Καγιά έκανε τα μαλλιά της με το απόλυτο καστανό του χειμώνα

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις είναι αλήθεια! Η Βίκυ Καγιά, αποχαιρέτησε το expensive blonde που την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα μαλλιά της πλέον, έχουν αποκτήσει μία γλυκιά απόχρωση που θυμίζει το αγαπημένο μας ρόφημα, τη ζεστή σοκολάτα.

Τα καστανά μαλλιά μπορεί να φαίνονται βαρετά, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Η Βίκυ Καγιά, επέλεξε την απόχρωση που κάνει το καστανό να φαίνεται... ακριβό!
Πρόκειται για ένα hair colour που έχει μέσα ζεστούς υποτόνους στα χρώματα της καραμέλας, της μόκα και του bronze. Ο συνδυασμός όλων αυτών των αποχρώσεων δημιουργούν ένα απίστευτα λαμπερό φινίρισμα, που φωτίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βίκυ Καγιά, δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της. Είναι πρέσβειρα της clean girl αισθητικής και όλα αυτά τα χρόνια τα κατάξανθα μαλλιά της ήταν ένα από τα πράγματα που την χαρακτήριζαν. Ωστόσο, η απόφαση που πήρε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, την δικαίωσε! Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντάς μας το νέο της look.

Η Βίκυ, ποζάρει με natural makeup και με ένα total look Louis Vuitton σύνολο μπροστά στο φακό. Αυτή τη φορά όμως ο πρωταγωνιστής ήταν τα καστανά μαλλιά της. Η φυσική, καστανή απόχρωση σε συνδυασμό με το μακρύ καρέ ταιριάζει τέλεια με τον γλυκό τόνο της επιδερμίδας της. Με λίγα λόγια είναι το καστανό που όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram