Κέιτ Χάντσον: «Αγαπήστε τα παιδιά με τα λάθη τους»

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουνίου, 2020

Η Κέιτ Χάντσον μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο προφίλ της στο Ιnstagram.

H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει γυμνή στην μπανιέρα κρατώντας αγκαλιά την κόρη της Ράνι, την οποία έφερε στον κόσμο το 2018. Η Κέιτ Χάντσον έχει δύο ακόμη παιδιά, τον 8χρονο Μπινγκ από τη σχέση της με τον μουσικό Μάθιου Μπέλαμι και τον 16χρονο Ράιντερ από τον γάμο της με τον μουσικό Κρις Ρόμπινσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολα τα βλέμματα των followers έπεσαν πάνω στην γυμνή Κέιτ Χάντσον, η οποία αγκαλιάζει τρυφερά την κόρη της, αλλά το μήνυμά της για τα παιδιά και την αγάπη είναι πολύ σημαντικό και αξίζει την προσοχή σου.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Αγάπη. Κρατάω τα μωρά μου όπως θέλω να με κρατούν και δεν ζητάω κάτι σε αντάλλαγμα. Αγαπώ τα μωρά μου ελεύθερα, γνωρίζω ότι είναι διαφορετικά από εμένα και στηρίζω την ατομικότητά τους. Απλά τα αγαπώ ατελείωτα. Λάθη θα συμβούν γιατί οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα και δεν είμαστε τέλειοι. Θα το θέλαμε άλλωστε με άλλο τρόπο;

Η τελειότητα, τι ακριβώς είναι; Το θέμα είναι ότι όταν κρατάμε ο ένας τον άλλον, όταν αγαπιόμαστε, τότε μπορούμε να συγχωρούμε. Όταν αγαπάμε, διώχνουμε τον αρνητικό θόρυβο. Επιλέγοντας την αγάπη, επιλέγουμε την καλή ζωή. Και αν νομίζετε ότι η αγάπη δεν σας έχει επιλέξει, θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που είναι έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη τους μαζί σας. Οταν επιλέγεις την αγάπη σημαίνει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος».

https://www.instagram.com/p/CB3oQ31ptt0/?utm_source=ig_embed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram