Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες ότι παντρεύτηκε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2020

Ενα μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του Μπρούκλιν Μπέκαμ με την νεαρή Νίκολα Πελτζ, ένα insta story της νεαρής ηθοποιού έβαλαν «φωτιά» στις φήμες, ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Πρόκειται για μια φωτογραφία χωρίς λεζάντα, στην οποία απεικονίζεται το χέρι του νεαρού Brooklyn Beckham στο οποίο φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι (βέρα). Τα τατουάζ με την ημερομηνία 1974 που αντιστοιχεί στη χρονολογία γέννησης της μητέρας του, Βικτόρια Μπέκαμ και ο αριθμός 7, που αντιστοιχεί στον αριθμό της φανέλας του πατέρα του Ντέιβιντ, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για τον 21χρονο, τρελά ερωτευμένο όπως όλα δείχνουν, Μπρούκλιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι, Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό ότι θα παντρευτούν, δημοσιεύοντας τις φωτό από τον αρραβώνα και το ζευγάρι εν συνεχεία να κάνει τις διακοπές με το ζεύγος Μπέκαμ στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CDmfMd6nLGM/?utm_source=ig_embed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram