Κατέσχεσαν την περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 12 Απριλίου, 2021

Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής που είχε κάνει ο τραγουδιστής στον Άρειο Πάγο.

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, Νίκο Πολατίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν οχτώ χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του τραγουδιστή και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονταν το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, η πλευρά Βέρτη υποχρεούται μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη ποσό 278.289 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους άνω των 500.000 ευρώ.

Οι συνολικές καταβολές υπολογίζονταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που ήταν άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στον αντίδικο, διαφορετικά θα γινόταν κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram