Κατερίνα Στικούδη: «Όσο περνάν τα χρόνια τον ερωτεύομαι περισσότερο τον άντρα μου»

Δημοσιεύθηκε 1 Νοεμβρίου, 2020

Η Κατερίνα Στικούδη έχοντας απαντήσει στις αρνητικές κριτικές του παρελθόντος, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εκείνη, βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα όνειρα που έκανε παιδί, για το γάμο της, ενώ αποκάλυψε αν είναι ευαίσθητη ή «σκληρή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να πάμε για λίγο πίσω, στο παρελθόν. Τι όνειρα έκανες όταν ήσουν παιδί; Το είχες φανταστεί αυτό που ζεις σήμερα;
Η αλήθεια είναι ότι σαν παιδί πάντα έπαιρνα μέρος σε διάφορες παραστάσεις που γίνονταν στο σχολείο, είτε θεατρικές, είτε μουσικές, αλλά όπως έκαναν όλα τα παιδάκια έτσι έκανα και εγώ. Δεν υπήρχε κάποιο όνειρο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εγώ ήθελα να γίνω οδοντίατρος... τώρα αλλού με έφερε η ζωή! Είχα περάσει στη σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων στη Λάρισα, ήθελα να δώσω και κατατακτήριες να μπω στην Οδοντιατρική, υπήρχε ένας στόχος. Δεν ενθουσιάστηκα όμως πολύ από τη συγκεκριμένη σχολή. Άρχισα να νιώθω λίγο άβολα και έτσι δοκίμασα την τύχη μου στα καλλιστεία το 2005. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

-Είχες κάνει άλλες δουλειές πριν ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά; Όταν ήσουν φοιτήτρια ας πούμε;

Πάρα πολλές δουλειές είχα κάνει ως φοιτήτρια γιατί ήθελα να έχω τα δικά μου χρήματα και να είμαι ανεξάρτητη. Αυτό είναι κάτι που με χαρακτηρίζει από παιδάκι. Προπονούσα κάποια παιδάκια στο κολυμβητήριο, εργαζόμουν σε ένα γυμναστήριο κατά καιρούς, μετά ήμουν υποδοχή σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, δεν ήθελα να υποχρεώνω τους γονείς μου να με συντηρούν οικονομικά ήθελα και εγώ να μπορώ να κάνω τις δικές μου κινήσεις.

-Τελικά Κατερίνα είσαι «σκληρή» γυναίκα ή ευαίσθητη;
Εξαρτάται από τις περιστάσεις. Πάντως, καλό είναι να δείχνουμε ευαισθησία σε πολλά πράγματα στη ζωή, ακόμα και για τα ζωάκια. Βλέπω καθημερινά πολλά να τα έχουν παρατήσει στο δρόμο... Ο σεβασμός στην οποιαδήποτε μορφή ζωής δείχνει την ανθρωπιά μας.

-Είσαι vegan;
Όχι, γιατί η διατροφή μου απαιτεί πολύ πρωτεΐνη, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να γίνω.

-Αλλάζει κάτι στη σχέση μετά τον γάμο τελικά;
Συνεχίζω να είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου.

-Είσαι παραδοσιακή γυναίκα στο γάμο; Μαγειρεύεις; Πως σε επηρέασε ο σύζυγος σου και πως τον έχεις εσύ επηρεάσει;
Θέλω να φροντίζω τον άντρα μου, να τον προσέχω όπως κάνει κι αυτός! Οι δουλειές είναι μοιρασμένες στο σπίτι μας, χωρίς αυτό να ακούγεται σαν υποχρέωση ή σαν εξαναγκασμός. Είμαι τυχερή που του αρέσει να μαγειρεύει κι αυτός είναι τυχερός που κάνω πράγματα που δεν του αρέσει να κάνει όποτε... όλοι είναι χαρούμενοι. Κάποιες συνήθειες του που μπορεί να με ενοχλούσαν, τώρα μου φαίνονται γοητευτικές. Όσο περνάνε τα χρόνια τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο! Τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνει για μένα καθημερινά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram