Καράγκος : Η κατασκευαστική εταιρεία με την πολύχρονη εμπειρία

Δημοσιεύθηκε 29 Απριλίου, 2021

Η κατασκευαστική εταιρεία Καράγκος, με 30 χρόνια πορεία, που εδρεύει στο Αφράτι Χαλκίδας αποτελεί μια υπηρεσία εργολαβίας, που εργάζεται με πλήρη επαγγελματισμό. Παρέχει σε όλους τους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, την αξία αλλά και την ποιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, λοιπόν, αναλαμβάνει την κατασκευή  κεραμοσκεπών, την επισκευή τους, αναπαλαιώσεις πέτρινων κτηρίων, κατασκευές εξ’ ολοκλήρου πέτρινων κτηρίων καθώς και την κατασκευή φούρνων, τζακιών και μπάρμπεκιου.

Εμπιστευτείτε τους για τις πιο προσεγμένες πέργκολες αλλά και όλες τις ξύλινες κατασκευές όπως σοφίτες και πατάρια. Θα αναλάβουν, επίσης, και τη θερμοπρόσοψη, τους ελαιοχρωματισμούς ή τις ανακαινίσεις σας.

Στόχος τους να κάνουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τις έννοιες πραγματικότητα! Χρησιμοποιούν τα κατάλληλα υλικά και είναι πάντα συνεπείς στο χρόνο παράδοσης. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση φέρνουν εις πέρας κάθε σας προσδοκία.


📍
Αφράτι Χαλκίδας

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6972283184, 6975601059

➡️www.karagkos.gr

Facebook page:Πέτρινες Κατασκευές,Κεραμοσκεπές,τζακια κ.α Καραγκος Χ.

Instagram page :karagkos_constructor

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram