Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρετε αν είμαι εγώ ελεύθερη...»

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρετε αν είμαι εγώ ελεύθερη...»

Υπάρχει κινητικότητα στην προσωπική της Κατερίνας Καινούργιου; Η ίδια ήταν αινιγματική στην εκπομπή της Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Στάθης Σχίζας και με αφορμή τον δικό του χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησαν να δίνουν και να παίρνουν τα υπονοούμενα. «Μου αρέσατε σαν ζευγάρι», του είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής να συνεχίζουν τα κομπλιμέντα και να μπαίνουν στο «παιχνίδι» και οι τηλεθεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πέρασε ένα λεπτό από τη στιγμή που έπιασαν το συγκεκριμένο θέμα με τον νικητή του Survivor 2022, με την Κατερίνα Καινούργιου να διακόπτει και να λέει στον αέρα: «Μισό λεπτό γιατί έλαβα ένα μήνυμα τώρα που μου λέει “θα ήσασταν πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Στάθη”. Για εμένα και για εσένα λένε. Τον πειράζω, προς Θεού, για πλάκα το είπα. Αρχικά, δεν ξέρετε αν εγώ είμαι ελεύθερη, αρχίζουμε από τα βασικά...»

Από την πλευρά του ο Στάθης πάντως φαινόταν να καταλαβαίνει ότι δεν υπήρχε κάποια... σοβαρή πρόταση, με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει αμέσως μετά: «Μιλάμε με τον άνθρωπο φιλικά, άλλωστε έχουμε κάνει κουβέντες με τον Στάθη, ξέρει για τα προσωπικά μου». Στη συνέχεια τον ρώτησε για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor, με εκείνον πάντως να αποφεύγει να απαντήσει: «Θα δούμε, όλα ρευστά είναι. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις για το J2US, αλλά δεν με έχετε ακούσει να τραγουδάω... Πολύ χάλια» Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε… προξενιό με μία φίλη της, με την οποία θα επισκεφθούν απόψε (12/1) το μαγαζί του στο Κολωνάκι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram