Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: ''Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα''

Δημοσιεύθηκε 5 Οκτωβρίου, 2020

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν κολλητές. Μέναν μαζί για κάποιο διάστημα στην Θεσσαλονίκη, έκαναν ταξίδια και διακοπές, έλεγαν όλα τα προσωπικά τους και η μία ήταν δίπλα στην άλλη. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά όλα άλλαξαν και οι δύο γυναίκες σταμάτησαν να έχουν επαφή.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε το βράδυ της Κυριακής Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι παραπάνω από τις μισές ερωτήσεις αφορούσαν την φιλία της με την Βρισηίδα. Η ξανθιά καλλονή ξεκαθάρισε τα πράγματα και απάντησε μια και καλή, αποκαλύπτοντας ακριβώς τον λόγο που τσακώθηκαν και ξέκοψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέμματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…

Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέμματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται” δήλωσε κατηγορηματικά η Ιωάννα Τούνη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram