Η Ιωάννα Λίλη κούρεψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη εν μέσω καραντίνας

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2020

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μένουν σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους και προσπαθούν να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά.

Η Ιωάννα Λίλη, χθες ανέλαβε χρέη κομμώτριας και πήρε τα κατάλληλα σύνεργα και με τις συμβουλές ενός φίλου της κομμωτή, ξεκίνησε να κουρεύει τον αγαπημένο της αλλά και τον μικρό τους γιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η Ιωάννα Λίλη δε δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη διαδικασία του κουρέματος.

«Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ, ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Λίλη.


Όπως θα παρατήσετε στα παρακάτω στιγμιότυπα, η ίδια τα κατάφερε πολύ καλά στο κούρεμα του Θοδωρή Ζαγοράκη και του γιου τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram